U sezoni SPAR nudi samo jagode domaćih proizvođača

spar

Trgovački lanac SPAR Hrvatska, u kojem i inače dominiraju hrvatski proizvodi, od početka sezone domaćih jagoda svojim kupcima u svim svojim trgovinama nudi jagode domaće proizvodnje. SPAR-ovi kupci tako već niz godina mogu uživati u jagodama koje proizvode tvrtka Fragaria u okolici Zagreba i Vrgorcu, Filipović-voće, Marinada i Brana na širem području Virovitice, te Osatina u Slavoniji.

„Iskustva SPAR-a s domaćim proizvođačima jagoda iznimno su dobra. Naši partneri vrlo su pouzdani, hrvatska jagoda je vrhunske kvalitete, a naši kupci uvijek radije biraju domaće. U ponudi SPAR-a i dalje namjeravamo imati samo domaće jagode, sve dok će ih naši proizvođači moći isporučivati“, ističu iz SPAR-a Hrvatska.

Domaće jagode samo su dio bogate ponude hrvatskih proizvođača u asortimanu SPAR-a. Na policama SPAR-a udjel hrvatskih proizvoda premašuje 70 posto, a u nekima od najvažnijih kategorija, poput mlijeka, gotovo 100 posto asortimana je domaće proizvodnje.

Pročitajte još vijesti!

doc

Novosti iz Designer Outlet Croatia

Uskoro otvaranje novih trgovina, a za kraj ljeta stižu primamljive ponude svjetski poznatih brandova Svi koji do 31. kolovoza

Read More...
omis

HGK – Bez upravljanja obalnim područjem nema plavoga gospodarstva

Prema posljednjem izvješću Europske komisije iz lipnja ove godine plava ekonomija bilježi kontinuirani rast. S prometom od 566 milijardi

Read More...
hpb

HPB najpovoljnija: 2,90% za subvencionirane stambene kredite

HPB ponudila jednake kamatne stope od 2,90% za kredite u kunama i eurima, bez ograničenja za iznos kredita i

Read More...

Komentiraj:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.

Skoči do alatne trake