U Splitu otvorena druga trgovina istarskih vina, sireva i maslinovih ulja

In Trgovina na malo
3 kantuna

Agrolaguna, vodeći domaći proizvođač istarskih sireva, maslinovih ulja i vina, u Splitu je otvorila na novoj lokaciji svoje maloprodajne mreže drugu trgovinu pod nazivom 3 Kantuna. Time su građani Splita i njihovi gosti dobili priliku da na još jednom mjestu kupe istarska, prirodna i kvalitetna vina, maslinova ulja i sireve. U novootvorenoj trgovini, na tržnici Sućidar (Vinkovačka 2) ljubitelje kvalitetnih proizvoda očekuje velik izbor Vina Laguna, Ol Istra maslinovih ulja i sireva Špin.

Nakon dvije godine od otvorenja prve trgovine 3 Kantuna na Cankarevoj poljani iznimno se radujemo zbog širenja naše maloprodajne mreže u najvećem dalmatinskom gradu. Split krasi bogata tradicija, veličanstvena povijest, ljepota prirodne i kulturne baštine te vrhunska gastronomija. Zato otvorenjem nove trgovine 3 Kantuna želimo dodatno doprinijeti splitskoj enogastro ponudi. Pozivamo sve ljubitelje prirodnih i kvalitetnih proizvoda da nas posjete na novootvorenoj adresi, a povodom otvorenja za sve kupce pripremili smo posebne ponude, istaknula je Sanela Čoga, voditeljica maloprodaje u Agrolaguni.

Bogati asortiman proizvoda Agrolagune nudi visokokvalitetna vina s kontroliranom oznakom izvornosti ZOI, ekstra djevičanska maslinova ulja od više od 65 tisuća stabala maslina te sireve koji se proizvode isključivo od svježeg domaćeg mlijeka. Dugogodišnja tradicija Agrolagune povezuje moderni pristup i visoku kvalitetu lokalnih proizvoda iz sve tri kategorije, što potvrđuju brojne nagrade na prestižnim domaćim i svjetskim natjecanjima, a iznimnu kvalitetu već godinama prepoznaju i kupci.

Ugodnoj atmosferi na proslavi otvorenja u Splitu pridonijele su vrhunske delicije pripremljene kombinacijom proizvoda Agrolagune i PIK Vrbovec gdje su se sljubili okusi Mediterana s ukusnim mesnim specijalitetima.

Agrolaguna u svojoj maloprodajnoj mreži ima dvije trgovine u Poreču, jednu na tržnici, a drugu u sklopu podruma i uljare u Mate Vlašića 34. Slijede trgovine na Štangi u Rovinju, potom na obali u Rijeci te na Cankarevoj poljani u Splitu. Nakon otvorenja nove trgovine u Splitu, uskoro se očekuje i otvorenje u Zagrebu na Trešnjevačkom placu.

You may also read!

plenkovic

Tri segmenta djelovanja za ublažavanje rasta cijena energenata

Premijer Andrej Plenković u srijedu je najavio kako će Vlada s ciljem ublažavanja rasta cijena energenata na građane djelovati

Read More...
Donacija dm

Donacija dm-a u iznosu od 67.595 kuna za nastavak istraživanja raka prostate

U srijedu, 26. siječnja, dm je Institutu Ruđer Bošković predao donaciju u iznosu od 67.595 kuna koja je namijenjena

Read More...
Milanović Kraš

U slavljeničkoj godini Kraš potvrđuje lidersku poziciju i nastavlja rasti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović danas je posjetio Kraš prehrambenu industriju d.d. koja obilježava 110 godina poslovanja. Početak poslovanja

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.