U utorak treći međunarodni “Dan mojeg poslovanja”

In Konferencije / savjetovanja
Dan mojeg poslovanja

Podržite neovisne poduzetnike i uz posebne ponude obilježite treći međunarodni “Dan mojeg poslovanja”

U utorak, 9. listopada, METRO Cash & Carry u 25 zemalja obilježava treći međunarodni dan neovisnih poduzetnika “Dan mojeg poslovanja” kojem su se pridružili i vlasnici restorana, kafića, malih trgovina i fast foodova iz Hrvatske te su pripremili posebne ponude i akcije za sve građane koji odluče s njima proslaviti njihov dan.

Na “Dan mojeg poslovanja” posjetitelji RougeMarin Cityja u Zagrebu, Artičok Art Food Bara u Splitu, American bara Dollar u Osijeku i Restauranta Gardens u Rijeci moći će kušati burgere za samo 15 kuna, dok zadarski Famous Beach Bar & Grill posjetitelje časti miješanom pizzom po cijeni od 15 kuna. Svi koji rezerviraju termin u Escape Roomu u Zagrebu i Varaždinu ili u Adrenalinskom parku Adrenalinco u Rijeci na “Dan mojeg poslovanja” ostvarit će 10 posto popusta.

“U METRO-u “Dan mojeg poslovanja” vidimo kao priliku da poslovanje naših profesionalnih kupaca i drugih neovisnih poduzetnika iz svih krajeva Hrvatske približimo građanima i da im omogućimo da lakše dopru do novih klijenata i kupaca te da se povežu s postojećim. Naš cilj je obilježavanjem ovog dana skrenuti pažnju javnosti na važnost sektora malog i srednjeg poduzetništva koji je okosnica razvoja lokalne zajednice i nacionalne ekonomije”, izjavio je Tomislav Smolčec, direktor operacija i član Uprave METRO Cash & Carry Hrvatska.

Istraživanje koje je METRO proveo i u kojem je sudjelovalo 10.000 ispitanika pokazalo je kako tri puta više potrošača radije kupuje i koristi usluge neovisnih poduzetnika jer tako želi poduprijeti lokalnu zajednicu. Čak 75 posto ispitanika smatra kako su oglasi neovisnih poduzetnika slabo primjetni, dok 2/3 njih smatra da neovisni poduzetnici nemaju online vidljivost.

Sve ponude koje su neovisni poduzetnici pripremili za “Dan mojeg poslovanja” možete pregledati na platformi dan-mojeg-poslovanja.hr i iskoristiti odabrane kako biste podržali njihovo poslovanje.

Neovisni poduzetnici “Danu mojeg poslovanja“ mogu se pridružiti do ponedjeljka 8. listopada prijavom posebne ponude na digitalnoj platformi, a METRO će im osigurati marketinšku podršku kako bi građanima zajedno približili ulogu i važnost neovisnih poduzetnika, kao i raznolikost ponude i usluga koje pružaju.

You may also read!

Kongres poduzetnica 2019

Četvrti po redu Kongres poduzetnica Hrvatske i regije okupit će više od 500 vlasnica tvrtki i obrta u hrvatskom glavnom gradu 08. 03. 2019.

Pripreme za četvrti po redu Kongres poduzetnica, koji će se kao najveće okupljanje žena u biznisu jugoistočne Europe održati

Read More...
perutnina-ptuj

Ukrajinskom MHP-u odobreno preuzimanje Perutnine Ptuj

Slovenska agencija za zaštitu tržišnog natjecanja (AVK) dala je suglasnost ukrajinskom holdingu MHP za preuzimanje Perutnine Ptuj te više

Read More...
konferencija hub

– Održana konferencija o poticanju suradnje između poslovnog i znanstvenog sektora

U organizaciji Hrvatske gospodarske komore i njemačkog partnera Steinbeis 2i GmbH, jučer je u Zagrebu, održana konferencija i radionica

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.