U utorak treći međunarodni “Dan mojeg poslovanja”

In Konferencije / savjetovanja
Dan mojeg poslovanja

Podržite neovisne poduzetnike i uz posebne ponude obilježite treći međunarodni “Dan mojeg poslovanja”

U utorak, 9. listopada, METRO Cash & Carry u 25 zemalja obilježava treći međunarodni dan neovisnih poduzetnika “Dan mojeg poslovanja” kojem su se pridružili i vlasnici restorana, kafića, malih trgovina i fast foodova iz Hrvatske te su pripremili posebne ponude i akcije za sve građane koji odluče s njima proslaviti njihov dan.

Na “Dan mojeg poslovanja” posjetitelji RougeMarin Cityja u Zagrebu, Artičok Art Food Bara u Splitu, American bara Dollar u Osijeku i Restauranta Gardens u Rijeci moći će kušati burgere za samo 15 kuna, dok zadarski Famous Beach Bar & Grill posjetitelje časti miješanom pizzom po cijeni od 15 kuna. Svi koji rezerviraju termin u Escape Roomu u Zagrebu i Varaždinu ili u Adrenalinskom parku Adrenalinco u Rijeci na “Dan mojeg poslovanja” ostvarit će 10 posto popusta.

“U METRO-u “Dan mojeg poslovanja” vidimo kao priliku da poslovanje naših profesionalnih kupaca i drugih neovisnih poduzetnika iz svih krajeva Hrvatske približimo građanima i da im omogućimo da lakše dopru do novih klijenata i kupaca te da se povežu s postojećim. Naš cilj je obilježavanjem ovog dana skrenuti pažnju javnosti na važnost sektora malog i srednjeg poduzetništva koji je okosnica razvoja lokalne zajednice i nacionalne ekonomije”, izjavio je Tomislav Smolčec, direktor operacija i član Uprave METRO Cash & Carry Hrvatska.

Istraživanje koje je METRO proveo i u kojem je sudjelovalo 10.000 ispitanika pokazalo je kako tri puta više potrošača radije kupuje i koristi usluge neovisnih poduzetnika jer tako želi poduprijeti lokalnu zajednicu. Čak 75 posto ispitanika smatra kako su oglasi neovisnih poduzetnika slabo primjetni, dok 2/3 njih smatra da neovisni poduzetnici nemaju online vidljivost.

Sve ponude koje su neovisni poduzetnici pripremili za “Dan mojeg poslovanja” možete pregledati na platformi dan-mojeg-poslovanja.hr i iskoristiti odabrane kako biste podržali njihovo poslovanje.

Neovisni poduzetnici “Danu mojeg poslovanja“ mogu se pridružiti do ponedjeljka 8. listopada prijavom posebne ponude na digitalnoj platformi, a METRO će im osigurati marketinšku podršku kako bi građanima zajedno približili ulogu i važnost neovisnih poduzetnika, kao i raznolikost ponude i usluga koje pružaju.

You may also read!

horvat

Horvat: EU fondovi su akcelerator rasta

Ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat u utorak je u Krapinsko-zagorskoj županiji posjetio četiri tvrtke čiji proizvodi završavaju

Read More...
Cappelli

Cappelli: Godina bi mogla biti do tri posto bolja od lanjske

Špica turističke sezone mogla bi biti na razini prošlogodišnje, dok bi se do kraja godine turistički promet mogao povećati

Read More...
drvo

Za razvoj prerade drva i proizvodnju namještaja 40 milijuna kuna

Ministarstvo poljoprivrede objavilo je javni natječaj za dodjelu potpora male vrijednosti za poticanje razvoja prerade drva i proizvodnje namještaja

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.