U zagrebačkoj Malešnici otvoren još jedan SPAR supermarket

In Trgovina na malo
SPAR supermarket

Nakon nedavnog otvorenja SPAR supermarketa u zagrebačkoj Malešnici, SPAR Hrvatska otvorio je još jedan supermarket u ovom kvartu. U ovim izazovnim vremenima epidemije kada je blizina opskrbe od velikog društvenog značenja, SPAR svoju ponudu kupcima čini još bližom i dostupnijom.

Novi supermarket nalazi se u prizemlju novoizgrađenog stambeno-poslovnog bloka, na adresi Ulica Ivane Brlić Mažuranić 2a, a kupcima je na usluzi 15 novozaposlenih djelatnika.

Kako bi osigurali maksimalnu razinu sigurnosti, SPAR je nove zaposlenike testirao na virus COVID-19. Također, prije početka smjene djelatnicima se mjeri temperatura, a u trgovini su postavljene i pleksiglas zaštite. Svi djelatnici u trgovinama nose zaštitne maske te se nekoliko puta dnevno dezinficiraju kolica, košare, a redovito se čiste i POS uređaji te sve ostale površine.

U cilju dodatne zaštite zdravlja kupaca, na ulazu u supermarket u Malešnici dijele se besplatne jednokratne zaštitne maske svim kupcima koji ih nemaju. Posebno povodom otvorenja, SPAR dijeli i prigodne, višekratne platnene maske „Volim Malešnicu“. Kupce također očekuju akcijske cijene i promotivna božićna ponuda.

Radno vrijeme SPAR supermarketa u Malešnici je od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat, a nedjeljom od 8 do 14 sati. Povodom otvorenja, 22. i 23. prosinca, supermarket će biti otvoren do 22 sata.

You may also read!

wall

Svjetske burze oštro pale zbog nove varijante koronavirusa

Na svjetskim su burzama cijene dionica prošloga tjedna oštro pale jer je sklonost ulagača rizičnijim investicijama splasnula nakon što

Read More...
zadar

U Zadru predstavljen projekt Doline za digitalne nomade

U Zadru je u petak predstavljen projekt prve Doline za digitalne nomade u Hrvatskoj, osmislili su ga Mario Mrkša

Read More...
kuna

Snažan rast BDP-a u trećem tromjesečju diže prognoze za cijelu 2021.

Rast BDP-a u trećem tromjesečju za snažnih 15,8 posto potaknuo je analitičare RBA da svoju trenutnu prognozu ukupnog rasta

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.