U Zagrebu predstavljena jedinstvena trgovina sa najširom ponudom proizvoda koji predstavljaju alternativu cigaretama

In Zdravlje
cige

Parilica.hr, najveća trgovina e-cigaretama u Hrvatskoj, otvorila je novi jedinstveni koncept trgovine u Hrvatskoj i široj regiji u kojoj će na jednom mjestu nuditi široku paletu proizvoda nove generacije koji predstavljaju alternativu klasičnim cigaretama i pušačima mogu pomoći u prestanku pušenja.

Koncept je predstavljen na otvaranju nove trgovine u Gajevoj ulici u središtu Zagreba, gdje će kupcima biti dostupno preko 100 proizvoda, najrazličitijih e-cigareta, ali i nekoliko modela uređaja za zagrijavanje duhana te bogata ponuda tekućina i druge potrebne opreme.

Najveća novost u ponudi trgovina parilica.hr tehnološki je najnapredniji uređaj za zagrijavanje duhana, glo, koji se ističe najnižom temperaturom grijanja duhana na tržištu, od maksimalno 240 stupnjeva Celzijevih. To je višestruko manje od temperature na kojoj izgaraju klasične cigarete, a visina temperature kojoj se izlaže duhan usko je povezana sa brojem štetnih tvari kojima je izložen korisnik.

”Proizvodi nove generacije sve su više prepoznati kao manje štetna alternativa pušenju. Prema nekim procjenama u Hrvatskoj ima oko 100.000 korisnika e-cigareta i uređaja za zagrijavanje duhana i tu smo tek na početku. Uređaji se brzo razvijaju, sve su kvalitetniji i pušači ih sve više vide kao sredstvo koje im može pomoći da prestanu pušiti. Mi želimo biti mjesto na kojem će dobiti provjerene informacije o najkvalitetnijim proizvodima na tržištu”, izjavio je Filip Tokić, suvlasnik brenda Parilica.hr.

Proizvodima nove generacije, za razliku od klasičnih cigareta, zajednički je izostanak procesa gorenja duhana, a u tom procesu nastaje najveći dio štetnih tvari povezanih s pušenjem. Dostupna istraživanja pokazuju da proizvodi nove generacije imaju potencijal znatno manje štete u usporedbi s cigaretama te emitiraju između 90 i 95 posto štetnih tvari manje u odnosu na cigarete.

”Za pušače koji pređu na bilo koji proizvod nove generacije možemo reći da su prestali pušiti. Istraživanja pokazuju da ti uređaji emitiraju 5% i manje štetnih tvari od klasičnih cigareta, a pušači koji pređu na te proizvode pokazuju oporavak kao u slučaju prestanka pušenja. Bitno je pušačima dati pravu informaciju o alternativama za njih jer ti proizvodi mogu napraviti veliki javno zdravstveni pomak na bolje u Hrvatskoj”, izjavio je doc.dr.sc. Ognjen Brborović s Medicinskog fakulteta u Zagrebu.

Parilica.hr će proširiti ponudu proizvoda i na ostalim prodajnim lokacijama u Zagrebu i Slavonskom Brodu, a njihovih 19 zaposlenih stručnjaka za uređaje koje predstavljaju alternativu pušenju korisnicima će predložiti najbolji izbor uređaja nove generacije prilagođen njihovim potrebama.

You may also read!

volonteri

PBZ volonteri educiraju učenike o financijskoj pismenosti i sigurnosti na internetu

Inicijativa Intese Sanpaolo Umjetnost štednje (The Art of Saving) koja je osmišljena u torinskom Muzeju štednje (Museo del Risparmio)

Read More...
Održivi razvoj nije trend, već obveza za budućnost

Održivi razvoj nije trend, već obveza za budućnost

„Hrvatsku u srpnju čeka veliki test za naše društvo na kojem možemo izabrati da budemo aktivni kreatori promjena, a

Read More...
Pevec

Pevec ulaže u Slavoniju

Tvrtka Pevec potpisala je ugovor o izgradnji prodajnog centra u Vukovaru s tvrtkom iz Slavonskog broda, Projektgradnjom, članicom Fortenova

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.