Upiši Srednju školu Zabok i CUT Zabok

In Obrazovna rješenja
Srednja škola Zabok

U tijeku su prijave i odabir srednjih škola. Velika je to odluka za djecu, roditelje i obitelji. Stoga, s ponosom možemo istaknuti Srednju školu Zabok, Regionalni centar kompetentnosti, kao svjetli primjer pristupa obrazovanju za ugostiteljstvo i turizam.

Kako je biti učenik u centru kompetentnosti, jednoj od najboljih strukovnih škola u Hrvatskoj? Pristupačni nastavnici koji se neprestano usavršavaju, prilike za dodatno učenje, natjecanja, nastavak obrazovanja i razvoj karijere te moderan i inovativan pristup obrazovanju temeljen na tradiciji dugoj 65 godina – samo su neki od razloga za odabir Srednje škole Zabok i CUT Zabok. Upisom u Srednju školu Zabok kroji se budućnost po mjeri.

„Dragi učenici, upišite jedno od zanimanja Srednje škole Zabok, Regionalnog centra kompetentnosti u turizmu i ugostiteljstvu. Bilo da je to ekonomist, komercijalist, prodavač, kuhar, konobar, hotelijersko-turistički tehničar ili turističko-hotelijerski komercijalist – sigurno nećete pogriješiti. Postanite i vi dio našeg tima!“ pozvala je Draženka Jurec, ravnateljica Srednje škola Zabok.

Upoznajte obrazovanje i mogućnosti razvoja karijere u turizmu i ugostiteljstvu. Škola nudi nekoliko trogodišnjih i četverogodišnjih programa iz sektora turizma i ugostiteljstva te ekonomije i trgovine. U školskoj godini 2022./2023. Srednja škola Zabok upisuje programe: kuhar, konobar, hotelijersko-turistički tehničar i turističko-hotelijerski komercijalist te ekonomist, komercijalist i prodavač.

Škola je centar izvrsnosti, inovacije i kreativnosti, a ljestica se svakim danom podiže jer se unutar infrastrukturnih projektnih aktivnosti grade najsuvremeniji prostori za formalno obrazovanje, cjeloživotno učenje i učenje temeljeno na radu.

„Kvalitetan pristup Srednje škole Zabok i CUT Zabok pokazuju kontinuirani rezultati i brojne međunarodne nagrade naših učenika. Tri prva i jedno treće mjesto na međunarodnom natjecanju u Slovačkoj, prvo mjesto na Grand Gourment međunarodnom kulinarskom festivalu, treće mjesto na Međunarodnom natjecanju udruge europskih ugostiteljskih i turističkih škola u Estoniji – samo su neke od nagrada koje su otišle u Zagorje“, naglasila je Branka Kralj, voditeljica projekta Projekta ReCeZa – Regionalni centar Zabok koji je financiran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda.

Prijave za upis u Srednju školu Zabok traju do četvrtka 7. srpnja 2022. Rezultati će biti objavljeni u subotu 9. srpnja 2022., dok će upisi biti u ponedjeljak 11. srpnja 2022. od 14.00 do 18.00 sati te u utorak 12. srpnja od 8.00 do 12.00 sati. Svi odgovori i detalji dostupni su na brojevima telefona 049 221 018 (tajništvo) i 049 226 577 (ravnateljica).

Pozivamo vas da pratite Facebook ili Instagram profil naše škole i posjetite našu web stranicu za više informacija.

Prereži i odluči – upiši Srednju školu Zabok i CUT Zabok.

You may also read!

Donacijom PBZ Grupe Dječji dom Zagreb izgradio i opremio dječje igralište i vanjsko vježbalište

Donacijom PBZ Grupe Dječji dom Zagreb izgradio i opremio dječje igralište i vanjsko vježbalište

PBZ Grupa, dio Intesa Sanpaolo Grupe, nastavlja pomagati projekte za dobrobit djece i mladih diljem zemlje u sklopu svog

Read More...
PBZ i Generali predstavili Nogometni kamp za djecu u Hrvatskoj

PBZ i Generali predstavili Nogometni kamp za djecu u Hrvatskoj

Legendarni talijanski nogometni trener Arrigo Sacchi najavio Italia Soccer Camp 2023. Veliko nam je zadovoljstvo najaviti Italia Soccer Camp 2023.

Read More...
cagalj-gruden-krajcic

Europske igre i Europski olimpijski festival mladih – velike prilike za gospodarstvo

"Infrastruktura – trošak ili ulaganje u sportsku zajednicu" tema je o kojoj se danas govorilo na sjednici saborskog Odbora

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design