Usišite svoj dom pomoću Rowenta Silence Force 4A++ usisivača

In Brandovi
rowenta

Najtiši 4A+AAA usisivač koji savršeno klizi svim vrstama površina

Silence Force 4A ++ donosi vrhunsku učinkovitost i izvanrednu tišinu bez presedana, uz novu POWER AIR četku koja osigurava optimalne rezultate na bilo kojoj površini. Tehnologija niske razine buke nudi izvanrednu razinu udobnosti za tiho čišćenje s beskompromisnim rezultatima, s 4A + + AAA izvedbenim ocjenama za ovaj paket savršeno tihog usisivača.

Čist dom treba snažnog saveznika – Rowenta Silence Force 4A++ usisivač je jednostavan za rukovanje i pomaže vam da imate savršene rezultate, bilo na mekanom vunenom tepihu u dječjoj sobi ili pak na drvenom parketu u dnevnoj sobi.
Najsuvremenija tehnologija novog EffiTech motora proizvodi krajnju energetsku učinkovitost zahvaljujući usisivanju veće količine prašine uz manju potrošnju energije.

Zaboravite od sada na one beskrajno duge sate usisivanja s kojim ste maltretirali cijelu zgradu. Silence Force 4A++ je inovativno rješenje za čišćenje bilo koje vrste površine u kratkom vremenu, ali s naglaskom da to čini u potpunoj tišini.
Silence Force 4A++ je usisivač koji kombinira ekstremnu tišinu i pruža veću udobnost kao i performanse usisivača najnovije generacije. S izuzetnim energetskim ocjenama, uključujući onu za najbolje usisivanje prašine, ovaj usisivač ima potpuno novu visokoučinkovitu usisnu četku POWER AIR s 2-položaja, za rezultate čišćenja 4A ++ AAA i bez napora na bilo kojoj površini.

S usisivačem Rowenta Silence Force 4A++ uživajte u niskoj razini buke od samo 66 decibela, što je razina tišine adekvatna razgovoru između dviju prijateljica koje razgovaraju o najnovijim trendovima ljepote.

Model RO 7485 izuzetno je bogato opremljen nastavcima i četkama pa se tako u kompletu nalaze: Power Air usisna četka s dva položaja, Softcare četka za parket, Maxi Pro turbo četka, Mini Pro turbo četka i višenamjenski nastavci: XXL savitljivi nastavak te nastavak za utore.

Proširena usluga za vaš usisivač visokih performansi
Ako kupite bilo koji usisivač Rowenta s oznakom energetske učinkovitosti 4A i više u što ulaze: AAAA, A+AAA i A++AAA modeli do 31.12.2018. godine, osim 2 godine jamstva, možete dobiti još 3 godine produljenog jamstva, nakon registracije vašeg omiljenog proizvoda na: https://produljeno-jamstvo.rowenta.com.hr

Tko je rekao da usisivanje nije zabavno? 🙂

You may also read!

horvat

Horvat: EU fondovi su akcelerator rasta

Ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat u utorak je u Krapinsko-zagorskoj županiji posjetio četiri tvrtke čiji proizvodi završavaju

Read More...
Cappelli

Cappelli: Godina bi mogla biti do tri posto bolja od lanjske

Špica turističke sezone mogla bi biti na razini prošlogodišnje, dok bi se do kraja godine turistički promet mogao povećati

Read More...
drvo

Za razvoj prerade drva i proizvodnju namještaja 40 milijuna kuna

Ministarstvo poljoprivrede objavilo je javni natječaj za dodjelu potpora male vrijednosti za poticanje razvoja prerade drva i proizvodnje namještaja

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.