Uskoro 6. izdanje konferencije – Focus 2020.

In Konferencije / savjetovanja
Focus

Ovogodišnje 6. izdanje FOCUS konferencije o inovacijama i komunikacijama u javnoj upravi i javnim tvrtkama održat će se 25. i 26. ovog mjeseca online.

Na konferenciji će, među ostalima, govoriti direktorica odjela strateških komunikacija u Europskoj komisiji Tina Zournatzi, direktor službe za javne komunikacije i informacije Vlade Nizozemske Erik den Hoedt, glavni tajnik Skupštine europskih regija Christian Spahr, glavni tajnik Venice Club-a Vincenzo Le Voci, ministar za javnu upravu Republike Slovenije Boštjan Koritnik te predsjednik Hrvatske zajednice županija Goran Pauk i Krešo Glavač, v.d. voditelja Službe za odnose s javnošću Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske.

Sudionici konferencije imat će 17 predavanja i dva panela pod nazivom: „Pogled medija na komunikacijske poruke javne uprave“ te panel „Obilježja i izazovi komunikacije u političkim i javnim institucijama“.

Ovogodišnje sudjelovanje na konferenciji je bez plaćanja kotizacija a svi zainteresirani mogu se prijaviti putem službenih web stranica www.focus-conference.eu. Organizatori konferencije su Apriori Institut za integrirano inkluzivne komunikacije jugoistočne Europe i Zaklada Konrad-Adenauer.

Pripremio: T. Radić

You may also read!

maric

Marić: NPOO važan za povećanje potencijalne stope rasta hrvatskog gospodarstva

Potpredsjednik Vlade i ministar financija Zdravko Marić istaknuo je u četvrtak da je implementacija Nacionalnog plana oporavka i otpornosti

Read More...
Eurostat

Hrvatska s najvećim padom prometa u maloprodaji u EU u ožujku – Eurostat

Hrvatska je u ožujku bilježila najveći pad prometa u maloprodaji na mjesečnoj razini među zemljama EU-a dok je na

Read More...
hrana

Cijene hrane u travnju na najvišoj razini u gotovo sedam godina

Cijene hrane u svijetu porasle su u travnju na najvišu razinu od svibnja 2014. godine, potaknute poskupljenjem šećera, objavila

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.