Uskoro u Dubrovniku 25. CROMAR kongres

cromar_banner

CROMAR i Sveučilište u Dubrovniku, Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju organizatori su 25-tog CROMAR kongresa, koji će se održati U Dubrovniku, od 8-10.06.2017.

Osnovni cilj kongresa je razmijeniti spoznaje i doći do novih, inovativnih rješenja koja se odnose na rasvjetljavanje sve značajnijeg utjecaja marketinga na povećanje konkurentske prednosti poduzeća na tržištu, poboljšanje suradnje i kokreaciju u razvoju proizvoda.

Tematika CROMAR kongresa biti će usko vezana za kreiranje vrijednosti u inovativnost i razvoj novih proizvoda u uslužnim organizacijama, destinacijski marketing, marketing održivog razvoja, nove marketinške strategije te online marketing i društveno odgovorno poslovanje i poslovnu etiku.

CROMAR i Sveučiište U Dubrovniku pozivaju sve znanstvenike istraživače i marketinške stručnjake, da prisustvuju i aktivno sudjeluju u radu kongresa.

Pročitajte još vijesti!

SUDIONICI HRUSKO FORUM

5. HrUSKo Forum okupio korisnike SAP-a u Hrvatskoj

Nedavno je u hotelu Antunović održan peti po redu HrUSKo Forum okupivši više od 160 korisnika i partnera SAP-a

Read More...
1-Premium trajne salam

Premium trajne salame Croatica ujedinjuju najbolje okuse Hrvatske

Sve miriše na blagdane, obiteljska druženja i tradicionalne specijalitete. Blagdanska trpeza već dobiva svoje obrise i samo se čeka

Read More...
naff

Predstavljen brand kućanskih uređaja Neff

Gdje su nestala vrata? U showroom-u BSH kućanski uređaji d.o.o., predstavljen je nedavno brand kućanskih uređaja Neff pod spretnom

Read More...

Komentiraj:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Prijavite se na naš newsletter!