Uskoro u Dubrovniku 25. CROMAR kongres

cromar_banner

CROMAR i Sveučilište u Dubrovniku, Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju organizatori su 25-tog CROMAR kongresa, koji će se održati U Dubrovniku, od 8-10.06.2017.

Osnovni cilj kongresa je razmijeniti spoznaje i doći do novih, inovativnih rješenja koja se odnose na rasvjetljavanje sve značajnijeg utjecaja marketinga na povećanje konkurentske prednosti poduzeća na tržištu, poboljšanje suradnje i kokreaciju u razvoju proizvoda.

Tematika CROMAR kongresa biti će usko vezana za kreiranje vrijednosti u inovativnost i razvoj novih proizvoda u uslužnim organizacijama, destinacijski marketing, marketing održivog razvoja, nove marketinške strategije te online marketing i društveno odgovorno poslovanje i poslovnu etiku.

CROMAR i Sveučiište U Dubrovniku pozivaju sve znanstvenike istraživače i marketinške stručnjake, da prisustvuju i aktivno sudjeluju u radu kongresa.

Pročitajte još vijesti!

cola

26 studenata na ljetnoj praksi u Coca-Coli HBC Hrvatska

U šest tjedana programa Coke Summership studenti će stjecati dragocjena praktična iskustva i nova znanja uz rad s mentorima

Read More...
dm Deset najbrzih natjecateljica

Najveća dm ženska utrka do sada okupila 7.880 sudionika

Prikupljeno više od 115.000 kuna za udrugu Europa Donna U subotu, 16. lipnja, sedma dm ženska utrka okupila je

Read More...
burza

U nesigurnom trgovanju većina svjetskih burzi porasla

Na većini svjetskih burzi cijene su dionica prošloga tjedna porasle, no vladala je nesigurnost zbog povećanja kamata američkog Feda,

Read More...

Komentiraj:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Skoči do alatne trake