Uskoro prvi Forum franšiza 2019

In Konferencije / savjetovanja
fransize

U organizaciji Hrvatske gospodarske komore – Zajednice franšiznog poslovanja HGK, dana 15.10.2019. organizira se prvi Forum franšiza 2019. u Zagrebu na lokaciji – Kongresni centar FORUM Zagreb, Radnička cesta 50.

Ovogodišnji prvi Forum franšiza 2019. se organizira s namjerom okupljanja tvrtki iz različitih područja gospodarskih djelatnosti ( trgovina, turizam, marketing, posredovanje u prometu nekretnina, financijski sektor, proizvodnja, prehrambena industrija, uslužni sektor i ostalo), a koje na hrvatskom tržištu posluju po principu franšiznog modela poslovanja. Glavni cilj Foruma je usmjeren na edukaciju o ulozi franšiznog poslovnog modela kao pokretača razvoja gospodarstva i potencijala za poticanje novog zapošljavanja.

Sudionici programa ovoga Foruma su predstavnici gospodarstvenika koji su se etablirali u franšiznom poslovanju na hrvatskom i globalnom tržištu, predstavnici stručnjaka iz područja intelektualnog vlasništva, naknada šteta kod povreda intelektualnog vlasništva te stručnjaci za područje franšiznih ugovora uz potporne institucije: Hrvatski zavod za zapošljavanje, Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) te Hrvatska poštanska banka i Hrvatska banka za obnovu i razvoj.

Pokrovitelji i partneri ovogodišnjeg prvog Foruma franšiza 2019. su: Hrvatski zavod za zapošljavanje (HZZ), Hrvatska banka za obnovu i razvoj (HBOR), Hrvatska poštanska banka (HPB) i Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG – BICRO), a medijski pokrovitelj je časopis i portal Suvremena trgovina.

Očekuje se nazočnost od oko 200 sudionika iz redova gospodarstvenika koji se bave franšiznim modelom poslovanja (davatelji i primatelji franšize), predstavnika pravnih stručnjaka i akademske zajednice te potencijalnih korisnika mjera HZZ-a za samozapošljavanje iz područja franšiznog modela poslovanja.

Kotizacija za navedeni forum se ne naplaćuje.

Više o svemu na https://www.hgk.hr/s-trgovinu/prvi-forum-fransiza-2019-najava

You may also read!

voda

Hrvatska navodnjava tek 2,5 posto poljoprivrednih površina

Hrvatska je po navodnjavanju na začelju Europske unije, jer navodnjava tek 2,5 posto poljoprivrednik površina, ističe se u analizi

Read More...
ValFresco Direkt

Valamar pokrenuo Valfresco Direkt

U okviru priprema za restart poslovanja, Valamar Riviera, najveća hrvatska turistička kompanija, je u proteklih 60 dana osmislila i

Read More...
elka

Elka pustila u rad novi pogon vrijedan 15 milijuna kuna

U zagrebačkoj tvrtki Elka u utorak je pušten u rad novi proizvodni pogon za izradu vodiča vrijedan 15 milijuna

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.