Uskoro specijalizirani projekt HGK „Kupujmo hrvatsko – hrvatski proizvod za hrvatski turizam“

In Sajmovi i izložbe
HGK-novi

U organizaciji Hrvatske gospodarske komore i ove godine održat će se specijalizirani projekt HGK „Kupujmo hrvatsko – hrvatski proizvod za hrvatski turizam“, dana 25. i 26. ožujka 2020. godine, u Poreču na lokaciji sportska dvorana Žatika.

Turizam je izniman generator potrošnje i najbolji prodajni izlog našega gospodarstva. Kada to povežemo s udjelom turizma u BDP-u, jasno je koliki su njegovi pozitivni efekti na gospodarstvo. No, još uvijek nismo napravili dovoljno, u potpunosti iskoristili njegov potencijal. To uključuje i plasiranje hrvatskih proizvoda i usluga primjerice već tijekom izgradnje turističkih, hotelskih, rekreacijskih kapaciteta, ali i plasiranje proizvoda kroz krajnju turističku potrošnju.

Komora će za sve cijenjene izlagače osigurati odaziv direktora nabave najvećih hotelskih lanaca, neovisnih hotela, malih i obiteljskih hotela, ugostitelja i drugih pružatelja usluga u turizmu sa područja Republike Hrvatske. Akciji će se pridružiti i ključni predstavnici iz područja djelatnosti trgovine kao potencijalni distribucijski kanali te tvrtke iz financijskog sektora i drugi ključni dionici.

Cilj projekta je kroz B2B susrete i panel rasprave educirati i osvijestiti širu javnost o važnosti kupovanja hrvatskih proizvoda te kanaliziranja proizvoda i usluga prema turističkom gospodarskom sektoru kako bi se otvorila mogućnost veće poslovne suradnje.

Uvrstite ove datume u Vaše kalendare i pratite daljnje obavjesti.

You may also read!

oira

Alati OiRA mogu pomoći u procjeni rizika u uredskom radu i administraciji

Rad u uredu (uključivo i rad od kuće) može se činiti manje rizičnim jer ne uključuje opasne strojeve ili

Read More...
1-Nove Ledo King čaše od 450 ml

Neodoljiva poslastica iz Leda koja će ugrijati hladne zimske večeri

Naklon novom „kralju među sladoledima“ - nove King čaše od 450 ml. Već punih 25 godina King sladoledi predstavljaju sinonim

Read More...
FAO

Cijene hrane u studenome blizu najviše razine u šest godina

Cijene hrane snažno su porasle u studenome, približivši se najvišoj razini u šest godina, potaknute "nevjerojatnim" poskupljenjem biljnih ulja,

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.