Uskoro u Poreču: Kupujmo hrvatsko – hrvatski proizvod za hrvatski turizam

In Sajmovi i izložbe
porec

Vrijeme održavanja: 25.03.2020. – 26.03.2020.

Hrvatska gospodarska komora poziva vas na specijalizirani projekt Kupujmo hrvatsko – hrvatski proizvod za hrvatski turizam, koji će se održati u srijedu i četvrtak, 25. i 26. ožujka u sportskoj dvorani Žatika u Poreču.

Želja je HGK specijaliziranim projektom Kupujmo hrvatsko – hrvatski proizvod za hrvatski turizam na jednome mjestu okupiti i povezati proizvođače domaćih proizvoda i pružatelja usluga s turističkim sektorom. Komora će za sve izlagače na toj akciji osigurati odaziv direktora nabave najvećih hotelskih lanaca, neovisnih hotela, malih i obiteljskih hotela, ugostitelja i drugih pružatelja usluga u turizmu s područja Republike Hrvatske. Drugoga dana projekta održat će se panel rezerviran za vodeće gospodarstvenike iz svijeta turizma, trgovine, IT sektora, drvne i prehrambene industrije. Panel je nazvan Razvoj destinacije kreiranjem novih proizvoda koji ne ovise samo o suncu i moru i posvećen je razvoju kreativnih rješenja za učinkovitije i odgovornije donošenje odluka u turizmu.

Akcija omogućuje predstavljanje proizvoda:

  • na izlagačkim prostorima (štandovima) u sajamskom ozračju
  • na dogovorenim B2B susretima u posebnoj VIP B2B prostoriji
  • u financijskom kutku
  • predstavljanjem na glavnoj pozornici.

Internet, voda i struja dostupni su bez dodatne naknade.

Popust za partnere svih akcija Kupujmo hrvatsko i nositelje znakova Izvorno hrvatsko i Hrvatska kvaliteta u 2020. godini: 50 posto na navedene cijene osnovnih paketa štanda.

Planirate li prodavati svoje proizvode ili usluge tijekom ove akcije, podsjećamo da ste obvezni izdavati fiskalne račune.

Napomena:

Molimo vas da prijavni obrazac iz pratećih dokumenata na ovoj stranici pošaljete ispunjen najkasnije do 18. ožujka 2020. godine kako bismo sa sigurnošću potvrdili vaš prostor, na e-adrese: kupujmohrvatsko@hgk.hr i/ili tbuic@hgk.hr.

Kod prijava su obavezni potpuni matični podaci (Naziv partnera, OIB / VAT ID, Adresu i Grad – točno kako je navedeno u Sudskom registru, Registru obrtnika, Registru udruga…), odnosno kod fizičkih osoba, podatke s identifikacijskog dokumenta (Ime i Prezime, OIB, Adresa, Grad).

Zbog ograničenog broja tipskih štandova koji će biti smješteni prema mogućnostima izložbenog prostora, prijave za pojedine tipove štandova iz prijavnog obrasca zaprimat ćemo do popunjenja broja tog tipa štanda, o čemu ćete biti obaviješteni u trenutku prijave.

Upute za registraciju na B2B PLATFORMU dostavit ćemo prijavljenim izlagačima do 1. ožujka 2020. godine.

Prijaviti se možete ispunjavanjem prijavnog obrasca.

You may also read!

Digitalna transformacija HGK mora biti primjer drugim institucijama

Digitalna transformacija HGK mora biti primjer drugim institucijama

„Ako je itko prije ove krize bio skeptičan o tome koliko je važna digitalizacija, ovi posljednji mjeseci sigurno su

Read More...
shop

U travnju veliki pad maloprodajnoga prometa EU27

Prema podacima statističkog ureda Eurostat, u travnju 2020. godine maloprodajni je promet EU27 (obuhvaća poduzetnike kojima je pretežita djelatnost

Read More...
podravka

Podravki čak 14 odličja Superior Taste Award

Zvijezde među nagrađenima su Lino Lada Gold i Žito heljdin kruh s orasima s 3 STA zvjezdice i kristalnom

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.