Ususret 22. međunarodnom sajmu SASO 2018

In Sajmovi i izložbe
saso

Tradicionalni, 22. međunarodni sajam SASO 2018, održat će se od 24. do 27. listopada 2018. godine u splitskoj Spaladium Areni.

I ovogodišnji SASO 2018 održava se neposredno nakon još jedne uspješne turističke sezone, u kojoj su ostvareni značajni prihodi od turizma u kojem se ljestvica iz godine u godinu podiže sve više, posebice kada su u pitanju smještajni kapaciteti i prateće usluge izvanpansionske potrošnje. Stoga je kraj turističke sezone, odnosno njezine špice, pravo vrijeme za planiranje gradnje, renoviranja i ulaganja u turističke objekte za sljedeću sezonu. Upravo zato i ove godine je glavna ideja vodljiva sajma SASO 2018 gradnja i obnova objekata od temelja do krova jer svojim izlagačkim i stručnim programom, sajam pokriva sva ta područja.

Ovogodišnji sajam SASO, koji se u Splitu održava po 22. put, obuhvaća niz međunarodnih specijaliziranih sajmova:
• 22. Međunarodni sajam graditeljstva
• 22. Međunarodni sajam drvne industrije
• 22. Međunarodni sajam metalne industrije
• 22. Međunarodni sajam alata, strojeva i opreme
• 19. Međunarodni sajam obrtništva, male privrede i poduzetništva
• 18. Međunarodni sajam elektronike i energetike
• 10. Međunarodni sajam ekologije – SEKO
• 3. Međunarodni sajam komunalne opreme
• 3. Međunarodni sajam bazena i bazenske opreme
• 4. Međunarodni sajam kamena

Generalni sponzori sajma SASO 2018 su tvrtka Enmon i NOVA autocentar, dok su suorganizatori Splitsko-dalmatinska županija, Grad Split, Hrvatska gospodarska komora i Obrtnička komora.

Na sajmu SASO 2018 održava se i bogat program stručnih konferencija i gospodarskih susreta: 15. Dan arhitekata, 11. Dan građevinara, Stručni skup Grupacije održavanja čistoće, Udruženja komunalnog gospodarstva HGK te brojna savjetovanja i radionice obrtnike, poslovne posjetitelje i građane, kao i niz drugih, zanimljivih popratnih događanja prezentacija, edukacija i predavanja.

Sajam SASO tradicionalno je najznačajniji gospodarski skup u regiji koji, okupljajući vodeće tvrtke u određenim gospodarskim granama, kumulira novi poslovni potencijal, a ujedno predstavlja i mogućnost sudjelovanja brojnih izlagača u profesionalnoj medijskoj kampanji. To je i mjesto sklapanja novih poslova, prostor gdje struka susreće gospodarstvo te prilika susreta gospodarstvenika s donositeljima poslovnih odluka koje se odnose na ciljane skupine i prodajne kanale.

“Zadovoljstvo mi je konstatirati kako ove godine bilježimo dolazak uistinu velikog broja izlagača koji su pripremili za posjetitelje brojne zaniljivosti, savjetovanja i premijere. Najavljen je i veliki broj gospodarskih delegacija iz zemlje i inozemstva koje dolaze s ciljem pronalaska novih poslovnih partnera kako bi unaprijedili i proširili vlastito poslovanje kroz nove projekte te sajam iskoristili za direktni marketing i jačanje pozicije svoje tvrtke na tržištu. Time se još jednom potvrđuje teza da usprkos suvremenim komunikacijskim tehnologijama, osobne kontakte, razgovore i dogovore, ništa ne može zamijeniti” – izjavila je direktorica Sajma Split Sanja Vuković Veić.

SASO 2018 je izvrsna prilika za unaprjeđenje poslovnih kontakata s postojećim klijentima i stjecanje novih kroz ugovaranje novih poslova. U prilog značaju Sajma SASO idu podaci da 75% posjetitelja ima moć odlučivanja te da dosadašnja vrijednost izložbenih eksponata iznosi više od milijarde eura.

You may also read!

vina croatia vina mosaica

HGK predstavila vina najuglednijim ugostiteljima Berlina

S ciljem brendiranja Hrvatske kao vinske zemlje HGK je organizirala promotivnu večeru u berlinskom restoranu Oxymoron, u kojemu su

Read More...
Konzum

Konzum i Mastercard donirali 350.000 kuna obiteljima slabijeg imovinskog stanja

Mastercard i Konzum jučer su uručili 350.000 kuna Udruženju Djeca prva za pružanje pomoći socijalno ugroženim obiteljima u Hrvatskoj

Read More...
-D-Marin Dalmacija

Hrvatske D-Marin marine na najvećem međunarodnom sajmu nautike Boot Düsseldorf

D-Marin grupa sudjelovat će na vodećem međunarodnom sajmu nautike, brodica i vodenih sportova Boot Düsseldorf, koji se ove godine

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.