Ususret 22. međunarodnom sajmu SASO 2018

In Sajmovi i izložbe
saso

Tradicionalni, 22. međunarodni sajam SASO 2018, održat će se od 24. do 27. listopada 2018. godine u splitskoj Spaladium Areni.

I ovogodišnji SASO 2018 održava se neposredno nakon još jedne uspješne turističke sezone, u kojoj su ostvareni značajni prihodi od turizma u kojem se ljestvica iz godine u godinu podiže sve više, posebice kada su u pitanju smještajni kapaciteti i prateće usluge izvanpansionske potrošnje. Stoga je kraj turističke sezone, odnosno njezine špice, pravo vrijeme za planiranje gradnje, renoviranja i ulaganja u turističke objekte za sljedeću sezonu. Upravo zato i ove godine je glavna ideja vodljiva sajma SASO 2018 gradnja i obnova objekata od temelja do krova jer svojim izlagačkim i stručnim programom, sajam pokriva sva ta područja.

Ovogodišnji sajam SASO, koji se u Splitu održava po 22. put, obuhvaća niz međunarodnih specijaliziranih sajmova:
• 22. Međunarodni sajam graditeljstva
• 22. Međunarodni sajam drvne industrije
• 22. Međunarodni sajam metalne industrije
• 22. Međunarodni sajam alata, strojeva i opreme
• 19. Međunarodni sajam obrtništva, male privrede i poduzetništva
• 18. Međunarodni sajam elektronike i energetike
• 10. Međunarodni sajam ekologije – SEKO
• 3. Međunarodni sajam komunalne opreme
• 3. Međunarodni sajam bazena i bazenske opreme
• 4. Međunarodni sajam kamena

Generalni sponzori sajma SASO 2018 su tvrtka Enmon i NOVA autocentar, dok su suorganizatori Splitsko-dalmatinska županija, Grad Split, Hrvatska gospodarska komora i Obrtnička komora.

Na sajmu SASO 2018 održava se i bogat program stručnih konferencija i gospodarskih susreta: 15. Dan arhitekata, 11. Dan građevinara, Stručni skup Grupacije održavanja čistoće, Udruženja komunalnog gospodarstva HGK te brojna savjetovanja i radionice obrtnike, poslovne posjetitelje i građane, kao i niz drugih, zanimljivih popratnih događanja prezentacija, edukacija i predavanja.

Sajam SASO tradicionalno je najznačajniji gospodarski skup u regiji koji, okupljajući vodeće tvrtke u određenim gospodarskim granama, kumulira novi poslovni potencijal, a ujedno predstavlja i mogućnost sudjelovanja brojnih izlagača u profesionalnoj medijskoj kampanji. To je i mjesto sklapanja novih poslova, prostor gdje struka susreće gospodarstvo te prilika susreta gospodarstvenika s donositeljima poslovnih odluka koje se odnose na ciljane skupine i prodajne kanale.

“Zadovoljstvo mi je konstatirati kako ove godine bilježimo dolazak uistinu velikog broja izlagača koji su pripremili za posjetitelje brojne zaniljivosti, savjetovanja i premijere. Najavljen je i veliki broj gospodarskih delegacija iz zemlje i inozemstva koje dolaze s ciljem pronalaska novih poslovnih partnera kako bi unaprijedili i proširili vlastito poslovanje kroz nove projekte te sajam iskoristili za direktni marketing i jačanje pozicije svoje tvrtke na tržištu. Time se još jednom potvrđuje teza da usprkos suvremenim komunikacijskim tehnologijama, osobne kontakte, razgovore i dogovore, ništa ne može zamijeniti” – izjavila je direktorica Sajma Split Sanja Vuković Veić.

SASO 2018 je izvrsna prilika za unaprjeđenje poslovnih kontakata s postojećim klijentima i stjecanje novih kroz ugovaranje novih poslova. U prilog značaju Sajma SASO idu podaci da 75% posjetitelja ima moć odlučivanja te da dosadašnja vrijednost izložbenih eksponata iznosi više od milijarde eura.

You may also read!

U HGK dodijeljene nagrade Top of the Funds

U HGK dodijeljene nagrade Top of the Funds

Imovina investicijskih fondova narasla za 57 posto Hrvoje Krstulović i Josip Zaher „Investicijski fondovi i društva važna

Read More...
Kako povećati sigurnost hrane tijekom uskrsnih blagdana

Kako povećati sigurnost hrane tijekom uskrsnih blagdana?

Savjeti za sigurnu blagdansku kupovinu Kupovina hrane je prvi korak u osiguranju sigurnih namirnica za vašu obitelj. Pravilan način kupovine

Read More...
lova

Učinkovitija provedba reformi

Nacionalni program reformi 2019. predstavlja kontinuitet prethodnih takvih programa fokusirajući se na tri identična cilja sadržana i u prošlogodišnjem

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.