Kako uvijek imati gigabajte?

Tele 2

Stalna povezanost s internetom od iznimne je važnosti svakom korisniku koji želi imati informacije na dlanu, a paralelno s tim na važnosti dobiva i količina podatkovnog prometa.

Koliko vam je doista nužno da znate kad vam je tko lajkao status, kakva je temperatura i vlažnost zraka vani u svakom trenu?

Bez obzira na to koliko pažljivo koristite pristup internetu putem svog pametnog telefona ili tableta, uvijek imate osjećaj da se gigabajti prebrzo troše? Kako biste točno znali koliko podataka trošite svaki mjesec, trebali biste kontrolirati što radi vaš pametni telefon i kad ga vi ne koristite.

Postoji nekoliko načina kako možete kontrolirati svoju potrošnju. Otkrijte koje aplikacije najviše troše gigabajte

Različite aplikacije, različito troše podatkovni promet. Neke su veoma izravne u svojoj potrošnji vašeg podatkovnog prometa i prestaju s potrošnjom kad ih ne koristite. Druge pak troše i bez vašeg znanja.
Među najvećim potrošačima su aplikacije za društvene mreže koje se stalno ažuriraju, igre i aplikacije za pohranu u oblaku poput Dropboxa ili Google Drivea.

Zabranite potrošnju u pozadini

Vaš uređaj, koji sad mirno leži na stolu, koristi podatkovni promet. Čak i ako ga trenutačno ne koristite, aplikacije poput vremenske prognoze, e-maila, Facebooka, Instagrama, Twittera ili Dropboxa stalno provjeravaju što ima novo s centralnim serverom. Osim toga, možete spriječiti aplikacije da se automatski ažuriraju i tako ‘pojedu’ vašu tarifu.

Opcija BEZBROJ GB

Zahvaljujući opciji BEZBROJ GB, bez obzira koristite li bonove ili pretplatu, ne morate razmišljati o potrošnji gigabajta. Taman, i da cure gigabajti na sve strane, ima ih bezbroj na raspolaganju. Bilo kada i bilo gdje. Kako bi zadovoljio želje i potrebe korisnika koji ne žele razmišljati koliko gigabajta su potrošili, Tele2, prvi i jedini teleoperater na tržištu omogućuje neograničen Internet na mobilnim uređajima zahvaljujući BEZBROJ GB.
Ako korisnik nema opciju BEZBROJ GB, već neku drugu, i dalje u svakom trenutku ima potpunu kontrolu nad potrošnjom podatkovnog prometa, a zahvaljujući zaštiti od prekomjerne potrošnje koja zaustavlja podatkovni promet kada se iskoristi podatkovni paket iz tarife ili dodatni podatkovni paket.

Pročitajte još vijesti!

pivske-igre

Pokrenuta inicijativa osnivanja Udruge malih nezavisnih pivara hrvatske

Na 2. danu nezavisnosti, sajmu domaćih craft pivara koji je održan u sklopu daruvarskih Dana piva okupili su se

Read More...
agrokor

AGROKOR: Krajnji rok za prijavu tražbina 11. rujna, a objava u sljedećih 60 dana

Krajnji rok da vjerovnici Agrokora i 77 njegovih povezanih društava prijave svoje tražbine istječe 11. rujna, a tek po

Read More...
Wall-Street

Na Wall Streetu indeksi blago pali, u fokusu Bijela kuća

Na Wall Streetu su u petak cijene dionica blago pale jer su ulagači oprezni zbog problema u Bijeloj kući

Read More...

Komentiraj:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Prijavite se na naš newsletter!