Valamar nudi suradnju OPG-ovima iz Istre

In Strateški savezi
istra

Turistička kompanija Valamar pozvala je u petak obiteljska gospodarstva (OPG) u Istri da se pridruže kao partneri i redovni dobavljači u pokretanju usluge ValFresco Direkt, izvijestili su iz Valamara.

Riječ je o novoj Valamarovoj on-line trgovini koja će objediniti široku ponudu lokalnih, domaćih i svježih proizvoda vrhunske kvalitete od najboljih obiteljskih gospodarstva u Istri i učiniti je dostupnom svima kroz direktnu dostavu na kućnu adresu.

Kako se navodi u priopćenju za javnost, ValFresco Direkt će uz domaće i svježe proizvode lokalne proizvodnje također omogućiti i dostavu gotovih i polugotovih jela iz ValFresco kuhinje te vina, piva, maslinovih ulja i drugih potrepština. ValFresco Direkt nudi svojim OPG partnerima cjelogodišnji i kontinuirani plasman proizvoda, cjelokupnu logistiku koja uključuje isporuku na jedno mjesto te mogućnost preuzimanja proizvoda na kućnom pragu, kao i pakiranje te obradu proizvoda za krajnjeg potrošača.

U okviru ValFresco Direkta OPG-ovima će se omogućiti i promocija njihovih proizvoda na web stranici ove on-line platforme te u ostalim medijima i široj zajednici.

Kroz suradnju s lokalnim gospodarstvima Valamarov novi projekt ima za cilj ojačati lokalnu proizvodnju i tržišnu poziciju malih proizvođača te im omogućiti širu prisutnost i dostupnost, kaže se u priopćenju. (H)

You may also read!

merlot Festigia

Merlot Festigia 2016 zlatna na natjecanju Concours Mondial de Bruxelles

Merlot Festigia 2016 Vina Laguna osvojilo je zlatnu medalju na Concours Mondial de Bruxelles i jedino je vino iz

Read More...
potpore

Covid-19 i potpora poslodavcima

Kako malim poduzećima možemo pomoći u očuvanju zdravlja njihova osoblja, posebno u današnjim okolnostima nezapamćene zdravstvene krize koju je

Read More...
Konzum

Maxi Konzum Pitomača kupcima je otvorio svoja vrata

Četvrta Konzumova prodavaonica u Virovitičko-podravskoj županiji na ukupnoj površini od 955m² donosi samoposlužnu pekarnicu, mesnicu, gastro i odjel voća

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.