Valamar osvojio The Golden City Gate Tourism Multimedia Award

In Iz zemlje
Tourism Multimedia Award

Vodeća hrvatska turistička kompanija, Valamar Riviera, osvojila je drugo mjesto na natječaju “The Golden City Gate” u kategoriji ‘hoteli’ za promotivni video luksuznog Valamar Collection Marea Suites u Poreču.

The Golden City Gate je međunarodno turističko multimedijsko natjecanje koje se održava već 20. godinu zaredom u sklopu vodećeg turističkog sajma – ITB-a u Berlinu. Nagrada se dodjeljuje u 18 kategorija, a prijaviti se mogu gradovi, države, regije, hoteli i spa resorti, oglašivačke i event agencije, turističke organizacije, avio kompanije, izdavačke i produkcijske kuće i mnogi drugi čija djelatnost uključuje turizam. O pobjednicima je odlučio žiri sastavljen od 45 neovisnih sudaca koji su profesionalci u svom području: putnički agenti, profesori, studenti, redatelji, ministri, konzuli, ambasadori i umjetnici koji i sami često putuju po svijetu.

Video s kojim se Valamar Riviera prijavila za nagradu, osim izvrsne promocije, prenosi i emociju branda Valamar Collection Hotels kroz priču o obitelji, druženju, zajedništvu i stvaranju uspomena, a upravo je takva bila i atmosfera na snimanju. Stilisti, odrasli modeli te djeca modeli i njihovi roditelji imali su priliku tijekom tri dana snimanja iskusiti potpuni doživljaj koji Valamar nudi svojim gostima. Režiju nagrađenog videa potpisuje Hrvoje Serdar i njegov tim iskusnih profesionalaca u video produkciji.

Osvojena nagrada, The Golden City Gate Tourism Multimedia Award, ujedno je i odlična promocija prvog luksuznog hotela s 5* u gradu Poreču.

You may also read!

komp

Kreditne institucije započinju s obradom i razmjenom podataka svojih klijenata

Kreditne institucije započinju s obradom i razmjenom podataka u Osnovnom sustavu registra (OSR sustav) posredstvom Hrvatskog registra obveza po

Read More...
kava

Istraživanje potvrdilo – kava pomaže u borbi protiv pretilosti

Rezultati istraživanja pokazali su kako je kod žena koje su pile četiri ili više šalica kave dnevno zabilježen ukupni

Read More...
tefal

Tefal Aromatiq 3 u 1 električni roštilj

Tefal Aromatiq 3 u 1 električni roštilj odlikuju nevjerojatni okus i visoka učinkovitost. Idealan je za najzahtjevnije roštilj majstore, Tefal

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.