Valamar Riviera i DER Touristik sklopili ugovor za 2018.

DERturistik

Porečka turistička tvrtka Valamar Riviera objavila je u četvrtak da je s njemačkim turoperatorom DER Touristik za iduću godinu ugovorila pružanje ugostiteljskih usluga procijenjene godišnje vrijednosti 70 milijuna kuna.

Kako se navodi u priopćenju, Valamar Riviera je za 2018. godinu s DER Touristik Deutschland zaključila pravne poslove o pružanju ugostiteljskih usluga u objektima Valamara, procijenjene ukupne godišnje vrijednosti 70 milijuna kuna.

Poslovnom suradnjom s DER Touristik, jednim od značajnijih turoperatora na europskom emitivnom tržištu, Valamar Riviera je osigurala dio popunjenosti svojih hotela, kako u glavnoj tako u predsezoni i podsezoni 2018. godine, zaključuje se u objavi porečke tvrtke.

To je drugi takav posao s nekim od najvažnijih turoperatora na europskom emitivnom tržištu o kojem su iz Valamara izvijestili ovaj tjedna.

Naime, u ponedjeljak su iz Valamar Riviere objavili da su za 2018. godinu s TUI UK-om zaključili pravne poslove o pružanju ugostiteljskih usluga u objektima Valamara procijenjene ukupne godišnje vrijednosti 80,3 milijuna kuna. (H)

Pročitajte još vijesti!

traktor

Cijene u poljoprivredi krajem 2017. porasle 9,7 posto

Prosječne proizvođačke cijene poljoprivrednih proizvoda u četvrtom tromjesečju prošle godine porasle su za 9,7 posto u odnosu na isto

Read More...
krevet

U Hrvatskoj više od milijun turističkih kreveta, 56,7 posto u kućanstvima

U Hrvatskoj je u 2017. turistima bilo dostupno ukupno nešto malo više od milijun kreveta u komercijalnom smještaju, od

Read More...
-denis dik

Na Wall Streetu najveći tjedni skok u pet godina

Na Wall Streetu su u petak burzovni indeksi ostali gotovo nepromijenjeni, no u cijelom prošlom tjednu S&P 500 indeks

Read More...

Komentiraj:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja