Valamar Riviera i DER Touristik sklopili ugovor za 2018.

DERturistik

Porečka turistička tvrtka Valamar Riviera objavila je u četvrtak da je s njemačkim turoperatorom DER Touristik za iduću godinu ugovorila pružanje ugostiteljskih usluga procijenjene godišnje vrijednosti 70 milijuna kuna.

Kako se navodi u priopćenju, Valamar Riviera je za 2018. godinu s DER Touristik Deutschland zaključila pravne poslove o pružanju ugostiteljskih usluga u objektima Valamara, procijenjene ukupne godišnje vrijednosti 70 milijuna kuna.

Poslovnom suradnjom s DER Touristik, jednim od značajnijih turoperatora na europskom emitivnom tržištu, Valamar Riviera je osigurala dio popunjenosti svojih hotela, kako u glavnoj tako u predsezoni i podsezoni 2018. godine, zaključuje se u objavi porečke tvrtke.

To je drugi takav posao s nekim od najvažnijih turoperatora na europskom emitivnom tržištu o kojem su iz Valamara izvijestili ovaj tjedna.

Naime, u ponedjeljak su iz Valamar Riviere objavili da su za 2018. godinu s TUI UK-om zaključili pravne poslove o pružanju ugostiteljskih usluga u objektima Valamara procijenjene ukupne godišnje vrijednosti 80,3 milijuna kuna. (H)

Pročitajte još vijesti!

posao

Eurostat: Rast stope slobodnih radnih mjesta u prvom kvartalu u EU i Hrvatskoj

Stopa slobodnih radnih mjesta u prvom je ovogodišnjem kvartalu u Europskoj uniji i eurozoni uvećana prema tromjesečju ranije i

Read More...
Čedomir Momčilović, Udruga trgovaca Sjever Plus i Marko Malić, Velpro

Velpro potpisao ugovor o suradnji s Udrugom trgovaca Sjever Plus

Suradnja između najveće hrvatske veleprodajne mreže i udruge malih trgovaca donosi obostrane pogodnosti i predstavlja korak dalje u nastavku

Read More...
JDcom

Google investira 550 milijuna dolara u kineskog diva e-trgovine JD.com

Google će investirati više od pola milijarde dolara u kinesku tvrtku za e-trgovinu JD.com u sklopu nastojanja širenja maloprodajnih

Read More...

Komentiraj:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Skoči do alatne trake