Valamar Riviera i DER Touristik sklopili ugovor za 2018.

DERturistik

Porečka turistička tvrtka Valamar Riviera objavila je u četvrtak da je s njemačkim turoperatorom DER Touristik za iduću godinu ugovorila pružanje ugostiteljskih usluga procijenjene godišnje vrijednosti 70 milijuna kuna.

Kako se navodi u priopćenju, Valamar Riviera je za 2018. godinu s DER Touristik Deutschland zaključila pravne poslove o pružanju ugostiteljskih usluga u objektima Valamara, procijenjene ukupne godišnje vrijednosti 70 milijuna kuna.

Poslovnom suradnjom s DER Touristik, jednim od značajnijih turoperatora na europskom emitivnom tržištu, Valamar Riviera je osigurala dio popunjenosti svojih hotela, kako u glavnoj tako u predsezoni i podsezoni 2018. godine, zaključuje se u objavi porečke tvrtke.

To je drugi takav posao s nekim od najvažnijih turoperatora na europskom emitivnom tržištu o kojem su iz Valamara izvijestili ovaj tjedna.

Naime, u ponedjeljak su iz Valamar Riviere objavili da su za 2018. godinu s TUI UK-om zaključili pravne poslove o pružanju ugostiteljskih usluga u objektima Valamara procijenjene ukupne godišnje vrijednosti 80,3 milijuna kuna. (H)

Pročitajte još vijesti!

izvoznici

Marić: Projekcije rasta su konzervativne, ali i odgovorne

Ministar financija Zdravko Marić izjavio je u ponedjeljak kako se u razdoblju od 2018. do 2020. očekuju stope gospodarskog

Read More...
12. vinocom

U petak i subotu održava se 12. Vinocom koji okuplja oko 300 izlagača

Na ovogodišnjem će se Vinocomu moći kušati i vina koja su na festivalu u Bergamu osvojila zlatne medalje. U

Read More...
france-kras

Dorina Macarons – jedinstvena francuska delicija u omiljenoj Kraševoj čokoladi

Macaroni, francuski sitni kolačići intenzivnih boja i prepoznatljive, pjenaste teksture, kultni su slastičarski proizvod i ujedno jedna od najpopularnijih

Read More...

Komentiraj:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Prijavite se na naš newsletter!