Valamar Riviera i DER Touristik sklopili ugovor za 2018.

In Iz zemlje
DERturistik

Porečka turistička tvrtka Valamar Riviera objavila je u četvrtak da je s njemačkim turoperatorom DER Touristik za iduću godinu ugovorila pružanje ugostiteljskih usluga procijenjene godišnje vrijednosti 70 milijuna kuna.

Kako se navodi u priopćenju, Valamar Riviera je za 2018. godinu s DER Touristik Deutschland zaključila pravne poslove o pružanju ugostiteljskih usluga u objektima Valamara, procijenjene ukupne godišnje vrijednosti 70 milijuna kuna.

Poslovnom suradnjom s DER Touristik, jednim od značajnijih turoperatora na europskom emitivnom tržištu, Valamar Riviera je osigurala dio popunjenosti svojih hotela, kako u glavnoj tako u predsezoni i podsezoni 2018. godine, zaključuje se u objavi porečke tvrtke.

To je drugi takav posao s nekim od najvažnijih turoperatora na europskom emitivnom tržištu o kojem su iz Valamara izvijestili ovaj tjedna.

Naime, u ponedjeljak su iz Valamar Riviere objavili da su za 2018. godinu s TUI UK-om zaključili pravne poslove o pružanju ugostiteljskih usluga u objektima Valamara procijenjene ukupne godišnje vrijednosti 80,3 milijuna kuna. (H)

You may also read!

tolusic

Ministar Tolušić na neformalnom sastanku Vijeća ministara poljoprivrede EU

Potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić sudjelovao je na neformalnom sastanku Vijeća ministara poljoprivrede Europske unije

Read More...
Burilovic

Burilović: Posebni oblici turizma ključni za produljenje sezone

„Turizam donosi skoro 17 posto BDP-a i baš zato moramo s posebnom pažnjom pristupiti tom sektoru. Čeka nas nova

Read More...
erste

Općoj bolnici Zadar i Ligi protiv raka Zadar Erste banka ukupno donirala 200.000 kuna

U svrhu podizanja i unapređenja kvalitete medicinske usluge, Erste&Steiermärkische Bank d.d. (Erste banka) svečano je uručila donacije Ligi protiv

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.