Valamar Riviera ugostila tri škole s potresom pogođenog područja u sklopu projekta „Tisuću učenika, milijun doživljaja“

In DOP
Valamar

Valamar Riviera se, kao dugogodišnja članica Hrvatske udruge turizma (HUT), uključila u projekt „Tisuću učenika, milijun doživljaja“ kojim je u hotelima duž jadranske obale osiguran besplatan smještaj 13 škola s potresom pogođenih područja.

Valamar Riviera ugostila je ukupno 230 učenika i učitelja iz tri osnovne škole i to OŠ Mate Lovraka, OŠ Jabukovac iz Petrinje te OŠ Katarina Zrinska Mečenčani iz Mečenčana. Svi učenici i učitelji su ovog ljeta uživali u Poreču i hotelima Valamar Tamaris Resort i Valamar Diamant Hotel & Residence.

„Svi smo bili apsolutno oduševljeni. Nismo se nadali da će nam djeca imati ovakav završetak školske godine, ovaj projekt je za svaku pohvalu. Valamar nam je pružio predivan smještaj s punim pansionom i na nama je bilo samo da uživamo. Veliko hvala svima,“ izjavila je Svjetala Tufeković, ravnateljica OŠ Katarina Zrinska Mečenčani.

„Od hotela, usluge, do osoblja – sve je bilo za svaku pohvalu. Vrlo smo sretni što nam je putem ovog programa organizirano ljetovanje u Poreču u Valamarovom hotelu. Nakon svega što djeca i dalje doživljavaju nakon prošlogodišnjeg potresa, ovaj je trodnevni maturalac bio prekrasan odmak gdje smo se svi opustili i uživali,“ rekla je Ankica Krnjajić Magdić, ravnateljica OŠ Mate Lovraka iz Petrinje.

„Želim se zahvaliti u ime svih učenika, roditelja i djelatnika OŠ Jabukovac što su Valamar Riviera kao i Hrvatska udruga turizma omogućili da naša djeca i učitelji kroz ovaj projekt provedu četiri dana u Poreču uz dodatne zabavne sadržaje i aktivnosti. Sve pohvale i bezbroj riječi hvale ljubaznim i uslužnim djelatnicima Valamara,“ izjavila je Jadranka Novak, ravnateljica OŠ Jabukovac iz Petrinje.

Valamar Riviera je vodeća društveno odgovorna kompanija u sektoru koja je prošle godine osvojila i nagradu Indeksa društveno odgovornog poslovanja (Indeks DOP-a) u kategoriji velikih kompanija. Pod krovnim programom „Veliko Srce Valamara“ kompanija inače već dugi niz godina provodi donacijski program „1000 dana na Jadranskom moru“ gdje je dosad bilo uključeno 2500 djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi, djece s određenim zdravstvenim poteškoćama, djece s posebnim potrebama i djeca iz obitelji slabijeg imovinskog stanja koja su ljetovala u Valamar hotelima.

You may also read!

jabuke

ENNA Fruit će ove godine otkupiti više od 10.000 tona domaće jabuke

Tvrtka koja se bavi otkupom i plasmanom voća i povrća ENNA Fruit ove godine planira otkupiti više od 10.000

Read More...
Valamar_zaposlenici

Valamar pokrenuo zapošljavanje za sezonu 2022. godine

Valamar zapošljava 400 djelatnika na neodređeno i isplaćuje 13. plaću kako bi zadržao zaposlenike u turizmu. S obzirom na kasno

Read More...
Udruga Strujni krug

Udruga Strujni krug pokrenula inicijativu za suradnju najvećih hrvatskih operatera punionica za električna vozila

Vozači električnih automobila dulje se vrijeme suočavaju s problemom velikog broja aplikacija koje je potrebno instalirati da bi mogli

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.