Valamar ulaže 500 milijuna kuna u dva luksuzna ljetovališta u Rapcu

In Novi turistički kapaciteti
Valamar Rabac

Valamar Riviera ove jeseni kreće s radovima na izgradnji dva luksuzna ljetovališta u Rapcu, Family Life Bellevue Resort i Valamar Girandella Resort, koje planira otvoriti početkom turističke sezone 2017., u što ulaže oko 500 milijuna kuna, objavili su u srijedu iz te turističke kompanije.

“Izgradnjom tih ljetovališta, koji će biti kategorije četiri zvjezdice, Rabac se od iduće godine repozicionira u vodeću odmorišnu destinaciju visoke kategorije, a time će se otvoriti i više od 300 novih radnih mjesta, što će potaknuti i gospodarski razvoj lokalne zajednice”, poručuju iz Valamara Riviere, koja je jedna od vodećih turističkih kompanija i najaktivnijih investitora u hrvatski turizam.

Rabac u Istri jedna je od destinacija u kojem Valamar već godinama aktivno radi. Najavljenim ulaganjima hotele Bellevue i Albona u potpunosti će rekonstruirati i pretvoriti u Family Life Bellevue Resort s 372 sobe. Taj će resort temeljem već dogovorene suradnje s jednim od najvećih svjetskih touroperatora TUI-jem iduće sezone postati ujedno i prvi TUI Family Life brend u Hrvatskoj.

“Family Life Bellevue Resort, osim novih soba, imat će i bazene, restorane, plaže, zabavne i ostale sadržaje s kvalitetom usluga prema standardima TUI-ja, koji u taj resort planira dovesti oko 80 tisuća gostiju, odnosno ostvariti više od 400 tisuća noćenja, i to najviše putem otvaranja novih avio-tržišta s područja Skandinavije i Velike Britanije”, ističu iz Valamara.

U sklopu drugog projekta u Rapcu, Valamar Girandella Resorta, planira se obnova sva tri paviljona, centralne zgrade s restoranom te tri ville za smještaj gostiju prema točno određenom konceptu.

“Jedan paviljon preuredit ćemo u smještaj po konceptu ‘adults only’ (samo odrasli) s bazenom, barom i recepcijom, drugi će imati ‘family koncept’ (za obitelji), dok će pripadajuće ville biti nadograđene i proširene u premium smještaj. Treći paviljon obnavljat će se u 2018. i u potpunosti rekonstruirati u hotel s bazenima te će biti brendiran s međunarodnim konceptom specijaliziranim za obitelji”, otkrivaju iz Valamara, naglašavajući da će nakon obnove Valamar Girandella Resort imati 399 smještajnih jedinica.

Osim smještaju i brojnim sadržajima veliku pažnju pri obnovi posvetit će i uređenju šetnica, biciklističkih staza, plaža i parkirališta, što će, kako očekuju, znatno uljepšati cjelokupni dosadašnji izgled destinacije, navodi se u priopćenju. (H)

You may also read!

wallstreet

Svjetske burze pale drugi tjedan zaredom,

Na većini svjetskih burzi cijene su dionica pale i prošloga tjedna, drugoga zaredom, jer ulagače zabrinjava širenje omikron varijante

Read More...
industrija

Zalihe industrijskih proizvoda pale na godišnjoj razini

Ukupne zalihe gotovih industrijskih proizvoda na kraju listopada ove godine bile su za 1,6 posto veće u odnosu na

Read More...
Cromaris

Cromaris donirao vrijednu školsku opremu OŠ Petra Lorine u Salima

Cromaris, koji posluje u sastavu Adris grupe, lider je hrvatske marikulture i jedna je od šest najvećih kompanija u

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.