Valamarova Centralna kuhinja Vinež može pripremiti i do 25.000 obroka dnevno

In HoReCa
Vinež

Centralna kuhinja i distributivni centar Vinež, inovativni i tehnološki napredan projekt u koji je Valamar investirao oko 29 milijuna kuna, osigurava opskrbu čak dvadesetak Valamar hotela i devet kampova s pripadajućim ugostiteljskim objektima za destinacije Poreč, Rabac i Krk. Valamarov proizvodni pogon i distributivni centar u funkciji hotela i ugostiteljskih objekata najveći je u Hrvatskoj, a u svibnju postaje i okosnica Valamarovog novog projekta Valfresco Direkt – online trgovine koja na jednom mjestu okuplja lokalne proizvođače vina, maslinovih ulja, svježeg voća i povrća, mesa i ribe, s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji zdravih i kvalitetnih namirnica.

Pogon opremljen modernom tehnologijom prostire se na 3.400 m2 i središnje je mjesto za otkup i obradu svježih domaćih namirnica, a u njemu se vrši i priprema gotovih i polugotovih proizvoda što može doseći i do 25.000 obroka dnevno. Više od stotinu zaposlenika Centralne kuhinje Vinež svakodnevno priprema jela za goste u objektima i kupce Valfresco Direkta, uz najviše standarde zdravstvene sigurnosti i ispravnosti.

Valamar je kao društveno odgovorno poduzeće usmjeren na održivost pa je stoga cijeli proizvodni pogon projektiran na ekološki prihvatljiv način. Centralna kuhinja Vinež koristi sustav nadzora i upravljanja rashladnim komorama uz ekološki prihvatljiv CO2 umjesto freona, održivi sustav centralne pripreme i omekšavanja vode te selektivno odvajanje i recikliranje otpada.

You may also read!

oira

Alati OiRA mogu pomoći u procjeni rizika u uredskom radu i administraciji

Rad u uredu (uključivo i rad od kuće) može se činiti manje rizičnim jer ne uključuje opasne strojeve ili

Read More...
1-Nove Ledo King čaše od 450 ml

Neodoljiva poslastica iz Leda koja će ugrijati hladne zimske večeri

Naklon novom „kralju među sladoledima“ - nove King čaše od 450 ml. Već punih 25 godina King sladoledi predstavljaju sinonim

Read More...
FAO

Cijene hrane u studenome blizu najviše razine u šest godina

Cijene hrane snažno su porasle u studenome, približivši se najvišoj razini u šest godina, potaknute "nevjerojatnim" poskupljenjem biljnih ulja,

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.