Valamarova Centralna kuhinja Vinež može pripremiti i do 25.000 obroka dnevno

In HoReCa
Vinež

Centralna kuhinja i distributivni centar Vinež, inovativni i tehnološki napredan projekt u koji je Valamar investirao oko 29 milijuna kuna, osigurava opskrbu čak dvadesetak Valamar hotela i devet kampova s pripadajućim ugostiteljskim objektima za destinacije Poreč, Rabac i Krk. Valamarov proizvodni pogon i distributivni centar u funkciji hotela i ugostiteljskih objekata najveći je u Hrvatskoj, a u svibnju postaje i okosnica Valamarovog novog projekta Valfresco Direkt – online trgovine koja na jednom mjestu okuplja lokalne proizvođače vina, maslinovih ulja, svježeg voća i povrća, mesa i ribe, s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji zdravih i kvalitetnih namirnica.

Pogon opremljen modernom tehnologijom prostire se na 3.400 m2 i središnje je mjesto za otkup i obradu svježih domaćih namirnica, a u njemu se vrši i priprema gotovih i polugotovih proizvoda što može doseći i do 25.000 obroka dnevno. Više od stotinu zaposlenika Centralne kuhinje Vinež svakodnevno priprema jela za goste u objektima i kupce Valfresco Direkta, uz najviše standarde zdravstvene sigurnosti i ispravnosti.

Valamar je kao društveno odgovorno poduzeće usmjeren na održivost pa je stoga cijeli proizvodni pogon projektiran na ekološki prihvatljiv način. Centralna kuhinja Vinež koristi sustav nadzora i upravljanja rashladnim komorama uz ekološki prihvatljiv CO2 umjesto freona, održivi sustav centralne pripreme i omekšavanja vode te selektivno odvajanje i recikliranje otpada.

You may also read!

Imovina investicijskih fondova porasla za četvrtinu, na gotovo 20 milijardi kuna

Imovina investicijskih fondova porasla za četvrtinu, na gotovo 20 milijardi kuna

„Ukupna imovina otvorenih investicijskih fondova s javnom ponudom (UCITS fondova) na kraju travnja iznosila je 19,7 milijardi kuna i

Read More...
planet of plants

Planet of plants prva je hrvatska plant based linija proizvoda – rezultat suradnje Zvijezde i PIK Vrbovca

Planet of plants prva je hrvatska plant based linija proizvoda koja se odsad može pronaći na policama trgovina. Riječ

Read More...
erste

Sporazum Erste banke, HAMAG-BICRO-a i MINTS-a za pomoć poduzetnicima u turizmu i sportu

Erste banka i Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) potpisali su sporazum o poslovnoj suradnji za

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.