Valfresco Direkt dostavlja u Valamar kampove u Istri

In HoReCa
Valfresco

U okviru Valfresco Direkt usluge koju je Valamar uveo u lipnju, gosti u svim Camping Adriatic by Valamar kampovima u Istri mogu direktno na svoju parcelu ili u mobilnu kućicu naručiti svježe i domaće namirnice, gotova i polugotova jela i ostale potrepštine za savršen odmor iz Valfresco Direkt online trgovine.

Gosti su oduševljeni ovom inovativnom uslugom koja značajno podiže kvalitetu boravka u kampu. Valamar je tako prvi u Hrvatskoj omogućio uslugu dostave domaće lokalne hrane, pića, gotovih jela i ostalih delicija na parcelu u kampovima, a gostima je ova usluga na raspolaganju svih sedam dana u tjednu.

“Gosti Lanterna Premium Camping Resorta oduševljeni su novom Valfresco uslugom. Osim ukusne hrane i svježih namirnica, gosti pohvaljuju Valfresco iz razloga što im osigurava autentično i lokalno gastronomsko iskustvo iz udobnosti njihove smještajne jedinice. Gosti najčešće naručuju gotova jela među kojima su najtraženije pizze, a često se počaste i slatkim zalogajem. Zanimljivo je da se zadovoljstvo uslugom preslikalo i na naše zaposlenike. Oni su iznimno ponosni što svakom svojom dostavom izmame osmijeh na lice naših gostiju koji imaju više vremena za uživanje i opuštanje. Kod isporuke prve Valfresco Direkt narudžbe gostima u kampu vladalo je pravo uzbuđenje i s velikim smo zadovoljstvom to odradili”, ističe Danijela Zgrablić, direktorica Lanterna Premium Camping Resorta.

Valamar je još početkom lipnja pokrenuo svoju uslugu online trgovine Valfresco Direkt za sve građane i turiste na području Istre, a krajem lipnja će biti dostupna i za goste u Valamarovim kampovima na otoku Krku.

“Moja obitelj i ja isprobali smo gotova jela iz ponude Valfresco Direkta i oduševili se time što ne moramo kuhati u kampu niti ići u nabavku namirnica. Prezadovoljni smo što imamo priliku isprobati domaće proizvode iz Istre i ostalih krajeva Hrvatske, a Valfresco Direkt smo već preporučili i našim prijateljima”, izjavljuje zadovoljna gošća iz Njemačke.

Valfresco Direkt na jednom mjestu nudi proizvode obiteljskih gospodarstava, vinara, maslinara i brojnih drugih domaćih proizvođača s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji zdravih i kvalitetnih namirnica, kao i tradicionalnih jela i slastica iz Valfresco Kužine. Valfresco Direkt potiče snažnije povezivanje turizma i poljoprivrede te olakšava vrhunskim lokalnim proizvođačima plasman proizvoda domaćim i stranim gostima.

You may also read!

ikea

IKEA savjetuje: koji su ovoljetni must-have proizvodi za zabave na otvorenom

Ležerno, opušteno, sunčano, razigrano, obojeno – samo su neki od pridjeva koji neodoljivo asociraju na ljeto. Jedan od njegovih

Read More...
Dinko Lucić, predsjednik Uprave PBZ-a dobitnik je prestižne nagrade CEO Today Europe Awards 2019.

Dinko Lucić, predsjednik Uprave PBZ-a dobitnik prestižne nagrade CEO Today Europe Awards 2020

Dinko Lucić, predsjednik Uprave Privredne banke Zagreb (PBZ), članice Intesa Sanpaolo Grupe, drugu godinu zaredom dobitnik je prestižne nagrade

Read More...
zona

Pozdravite dugo i bezbrižno ljeto uz novitete iz Zona Vital linije

Svima kojima nedostaje vremena za aktivnu brigu o svom zdravlju, dobro će doći sjajni noviteti iz Zone Vital: Ferrosorb,

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.