Valfresco Direkt od sada dostupan i na području Rijeke i Opatijske rivijere

In HoReCa
Valfresco

Valfresco Direkt, Valamarova online trgovina s dostavom od 14. rujna svoju uslugu širi na područje Rijeke i Opatijske rivijere. Valfresco Direkt na jednom mjestu nudi proizvode obiteljskih gospodarstava, vinara, maslinara i brojnih drugih domaćih proizvođača s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji zdravih i kvalitetnih namirnica, kao i tradicionalnih jela i slastica iz Valfresco Kužine.

Valamar je još početkom lipnja pokrenuo svoju uslugu online trgovine Valfresco Direkt za sve građane i turiste na području Istre, a krajem lipnja je postala dostupna i za goste u Valamarovim kampovima na otoku Krku. Od sada će tako proizvode iz Valfresco Direkta moći naručivati i građani Rijeke, Opatije, Ičića, Viškova, Dražica, Jurdana, Kastava, Kostrena, Kukuljanova, Lovrana, Martinšćica, Matulja te Mošćeničke Drage.

„Ponosni smo što će građani Rijeke i okolice također postati dio Valfresco Direkt priče koja je već izuzetno uspješno zaživjela na području Istre gdje kontinuirano bilježimo sve veći broj stalnih kupaca. Kupnjom putem Valfresco Direkt online trgovine građani mogu biti sigurni da će na svoju kućnu adresu dobiti kvalitetne i domaće namirnice i jela pripremljena uz najviše ugostiteljske standarde te Valamar garanciju kvalitete i sigurnosti. Također, kupnjom putem Valfresco Direkta kupci direktno podržavaju lokalnu zajednicu te dobivaju pristup namirnicama koje je teško pronaći u trgovačkim lancima“, izjavila je Karmela Višković, direktorica razvoja proizvoda u Valamaru i voditeljica projekta Valfresco Direkt.

U ponudi Valfresco Direkta nalazi se široki izbor svježih domaćih proizvoda i namirnica OPG-a iz Istre, polugotova i gotova jela po tradicionalnim recepturama, pripremljena u centralnoj kuhinji i distributivnom centru Valamara u Vinežu kao i mnoge druge potrepštine koje se inače kupuju u marketu. Valfresco Direkt se najkraće može opisati kao domaća kužina i lokalna špeža koju kupci mogu povoljno nabaviti iz udobnosti svojeg doma. Valamar surađuje s više od stotinu lokalnih partnera i dobavljača s područja Istre, Kvarnera kao i Slavonije i Dalmacije, s ciljem širenja suradnje na zainteresirane partnere iz svih dijelova Hrvatske.

You may also read!

Zdravko Marić i Luka Burilović

Marić: Naše glavne poruke su porezno rasterećenje i pogled prema naprijed

Na sastanku gospodarstvenika s ministrom financija Zdravkom Marićem održanom u Hrvatskoj gospodarskoj komori raspravljalo se o petom krugu porezne

Read More...
Lesnina

Kako odabrati idealni tepih

Ako unutar svoja četiri zida želimo uživati i osjećati se opušteno, bitno je da ambijent odgovara našim željama i

Read More...
Konzum

Preuređeni Super Konzum u Ivanić Gradu kupcima je otvorio svoja vrata

U novoobnovljenoj zgradi u centru grada uz Super Konzum nalazit će se i nekoliko međunarodnih brendova. Nedugo nakon otvorenja Konzuma

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.