Velik interes za letove iz Maribora za Split i Dubrovnik

LJUBLJANA, 7. kolovoza 2017. (Hina) – Zrakoplovna tvrtka VLM Airlines u utorak započinje s redovnim letovima iz Maribora za Split i Dubrovnik, za koje vlada velik interes među slovenskim turistima koji putuju na Jadran.

Budući da iz Ljubljane nema letova za hrvatski obalu, zanimanje je veliko u cijeloj zemlji jer su cijene VLM Airlnesa ekonomične, osobito u usporedbi s cijenama benzina i cestarina za slovenske i hrvatske autoceste, navodi  ponedjeljak mariborski list Večer.
Povratna karta  iz Maribora za Split može se dobiti već za 78 eura na više, a za Dubrovnik za 98 eura, ovisno o brzini rezervacije, a putnici dobivaju i besplatno parkirališno mjesto na mariborskom aerodromu.
Direktor mariborske zračne luke Boris Bobek kazao je da je zadovoljan što je taj aerodrom dobio novu međunarodnu liniju, prvu nakon 2015. godine, kad su ukinuti letovi za London.

Kaže kako postoji mogućnost da se letovi  za Split i Dubrovnik, koji su za sada dogovoreni za kolovoz, produže i u posezoni, bude li dovoljno interesa.
VLM Airlines će letove iz Maribora za Split i Dubrovnik obavljati zrakoplovima Fokker 50, kapaciteta 50 putnika. (H)

Pročitajte još vijesti!

metro

METRO proširio suradnju s AZRRI-jem i ponudu mesa boškarina

Mario Mihelj i Duje Kanajet kuhali za kolege i vlasnike zagrebačkih restorana U utorak 19. lipnja, METRO Cash &

Read More...
podravka

Održan Dan polja pšenice

Podravka planira otkupiti 40.000 tona pšenice Podravka je i ove godine obilježila početak žetve pšenice organizacijom stručnog skupa „Dan

Read More...
ford

Volkswagen AG i Ford istražuju mogućnost strateškog saveza

Volkswagen i Ford istražuju strateški savez u svrhu poboljšanja poslovanja, jačanja konkurentnosti i bolje usluge kupcima Volkswagen AG i

Read More...

Komentiraj:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Skoči do alatne trake