Velik interes za letove iz Maribora za Split i Dubrovnik

LJUBLJANA, 7. kolovoza 2017. (Hina) – Zrakoplovna tvrtka VLM Airlines u utorak započinje s redovnim letovima iz Maribora za Split i Dubrovnik, za koje vlada velik interes među slovenskim turistima koji putuju na Jadran.

Budući da iz Ljubljane nema letova za hrvatski obalu, zanimanje je veliko u cijeloj zemlji jer su cijene VLM Airlnesa ekonomične, osobito u usporedbi s cijenama benzina i cestarina za slovenske i hrvatske autoceste, navodi  ponedjeljak mariborski list Večer.
Povratna karta  iz Maribora za Split može se dobiti već za 78 eura na više, a za Dubrovnik za 98 eura, ovisno o brzini rezervacije, a putnici dobivaju i besplatno parkirališno mjesto na mariborskom aerodromu.
Direktor mariborske zračne luke Boris Bobek kazao je da je zadovoljan što je taj aerodrom dobio novu međunarodnu liniju, prvu nakon 2015. godine, kad su ukinuti letovi za London.

Kaže kako postoji mogućnost da se letovi  za Split i Dubrovnik, koji su za sada dogovoreni za kolovoz, produže i u posezoni, bude li dovoljno interesa.
VLM Airlines će letove iz Maribora za Split i Dubrovnik obavljati zrakoplovima Fokker 50, kapaciteta 50 putnika. (H)

Pročitajte još vijesti!

pakrac

Održan najveći sajam gastronomije i slavonskih običaja u Pakracu

Devetu godinu za redom u Pakracu – Slavonski Banovac – najsadržajniji turistički, gastro, gospodarski sajam kontinentalne Hrvatske okupio 104 izlagača

Read More...
wall

Na Wall Streetu novi rekordi, u fokusu porezna reforma

Na Wall Streetu su u petak svi najvažniji indeksi dosegnuli nove rekordne razine jer se ulagači nadaju da će

Read More...
brexit

Brexit bi mogao stajati EU i do 1,2 milijuna radnih mjesta

Europska unija mogla bi izgubiti do 1,2 milijuna radnih mjesta ako Velika Britanija napusti Uniju bez postignutog sporazuma o

Read More...

Komentiraj:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Prijavite se na naš newsletter!