Velik interes ugostiteljskih radnika za Badelove besplatne edukacije

In Obrazovna rješenja
badel

Badel 1862 ponudio je konobarima, barmenima i kuharima da vrijeme dok ne rade iskoriste za usavršavanje i nadogradnju znanja. U samo tjedan dana stiglo više od 1700 prijava.

Ugostiteljski I turistički sektor su među onima koji su najviše pogođeni aktualnom krizom i situacijom koju je uzrokovala pandemcija COVID-19. Kako bi podržao velik broj konobara i barmena te drugih ugostiteljskih djelatnika koji su ovih dana kod kuće i bez mogućnosti rada Badel 1862 je pokrenuo besplatnu on line platformu za edukacije i stručno usavršavanje za sve koji rade u sektoru ugostiteljstva.

“Badel 1862 blisko surađuje s turističkim i ugostiteljskim sektorom i htjeli smo im na neki načn pomoći. Odlučili smo se omogućiti svima koji rade u ugostiteljstvu da se se dodatno educiraju sada kada imaju više slobodnog vremena. I očito je to ono što im treba jer smo u svega tjedan dana od kada su otvorene prijave primili njih više od 1700 što je najbolja potvrda da se radi o dobrodošloj inicijativi”, kazao je Vanja Bartolec, direktor marketinga Badela 1862.

Cilj Badelovih edukacija je pomoći svima koji rade u ugostiteljstvu da steknu dodatna znanja i vještine kako bi kasnije bili još kompetentniji na tržištu, a hrvatsko ugostiteljstvo dodatno podiglo razinu kvalitete usluge. Svi prijavljeni imat će priliku, kroz period od četiri tjedna, usavršiti znanja i vještine iz područja poznavanja i serviranja jakih alkoholnih pića, vina i koktela, kao i iz područja kulinarstva te psihologije potrošača.

Edukacija je koncipirana tako da prijavljene osobe dobivaju pristup video materijalima preko kojih će učiti od najboljih iz svake kategorije, a za praktično rješavanje zadataka i testiranje teorijskog znanja polaznici će biti uključeni u Badel Masterclass online platformu. Prijavljeni će tako iz područja jakih alkoholnih pića imati priliku učiti od legende koja ima četiri titule hrvatskog prvaka u flairu – Maria Majcena. Ivan Šarić predavač je u kategoriji psihologija potrošača, a kroz njegova predavanja polaznici će imati priliku naučiti više o govoru tijela te vještini pregovaranja i zrcaljenja. Za područje kulinarstva zadužen je renomirani hrvatski kuhar David Skoko koji je i poznato TV lice, dok će o svijetu vina polaznici učiti od jednog od vodećih hrvatskih sommeliera Darka Lugarića.

Uz sve navedene polaznici će tijekom on line edukacija imati priliku slušati i mnoge druge predavače te Badelove stručnjake kao što su Mia Markač, Mladen Zrno, Vesna Jurak i drugi.

Završetkom predavanja, svi prijavljeni koji su položili završne testove znanja, dobit će i certifikat koji će moći uvrsiti u svoje životopise. Najuspješniji kandidati koji su pokazali dodatan trud i zalaganje tijekom trajanja edukacije bit će posebno nagrađeni.

Online predavanja kreću 4. svibnja, a prijave su moguće na mrežnoj stranici Badela 1862.

You may also read!

Nestle_zdravija

“Vrtim Zdravi Film” uspješno se zavrtio kao dio nastave na daljinu

"Vrtim Zdravi Film" uspješno se prilagodio novom načinu nastave te po prvi put zaživio i na daljinu, ali i

Read More...
Valamar

Valamar otvara turističku sezonu uz nove usluge i inovacije

Valamar Riviera, najveće turističko poduzeće u Hrvatskoj, započelo je s otvaranjem turističkih objekata 22. svibnja otvorenjem Lanterna Premium Camping

Read More...
Lidl Ilica 201

Otvorena prva Lidlova trgovine u zagrebačkoj Ilici

Moderna gradska trgovina u širem centru Zagreba, Lidlova je 102. trgovina u Hrvatskoj. Lidl, jedan od vodećih trgovačkih lanaca u

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.