Velika ljetna Ledo nagradna igra sretnom dobitniku donijela 150.000 kuna

In Tvrtke i tržišta
ledo

Dodjelom glavne nagrade završila je velika ljetna Ledo nagradna igra “Quattro ponesi i sreću u dom unesi”. Sretnoj dobitnici iz Osijeka Ledo je uručio Diners potrošačku karticu u iznosu od 150.000 kuna. Svi ljubitelji Quattro sladoleda imali su priliku osvojiti brojne tjedne nagrade čiji je fond iznosio 60.000 te dnevne nagrade vrijednosti čak 230.000 kuna.

Dnevne i tjedne nagrade u sklopu velike Ledo ljetne nagradne igre otišle su na više od 50 adresa diljem Hrvatske, a glavna nagrada naposljetku je otišla u Osijek. “Ledo Quattro nagradna igra bila je veliki ljetni hit, s kojom smo dočekali kraj još jedne uspješne sladoledne sezone. U mjesec i pol dana koliko je trajala nagradna igra, imali smo puno sudionika koje smo obradovali dnevnim i tjednim nagradama, a koje su otišle na adrese diljem Hrvatske. Quattro je ponovno pokazao kako je jedan od vodećih brendova u kategoriji obiteljskog sladoleda, čije raznovrsne okuse potrošači cijene i zbog čega ovaj sladoled rado kupuju. Veliko nam je zadovoljstvo što je glavna nagrada otišla u Osijek, ali Čestitamo i svim ostalim dobitnicima ove nagradne igre i zahvaljujemo im na sudjelovanju”, dodao je Krunoslav Stančić, Senior Brand development Manager Adriatics regije u Ledu.

Kako je to osvojiti glavnu nagradu i kako će ju potrošiti, najbolje zna dobitnica iz Osijeka. “Kada su me nazvali iz Leda i rekli da sam osvojila glavnu nagradu, stvarno nisam mogla vjerovati. Ovo je prvi put da sam osvojila ovako vrijednu nagradu i još uvijek mi se sve čini prilično nestvarno. Nagrada je definitivno dobrodošla i sigurna sam da ćemo ju pametno iskoristiti. Hvala još jednom svima u Ledu, a mi ćemo i dalje uživati u Quattro sladoledu”, istaknula je, dobitnica glavne nagrade.

You may also read!

MAGROS 2022 - Naglasak na novim izazovima

MAGROS 2022 – Naglasak na novim izazovima

Tema ovogodišnje 34. tradicionalne konferencije trgovaca i proizvođača MAGROS 2022 bila je vrlo izazovna. Riječ je o trgovini u

Read More...
FORTENOVA

Ugovor o suradnji Fortenova grupe i EI Hrvoje Požar na izradi studije izračuna ugljikovog otiska u Fortenova grupi

Fortenova grupa i Energetski institut Hrvoje Požar potpisali su ugovor o suradnji na izradi studije izračuna ugljikovog otiska Fortenova

Read More...
Vesna Pavković (dm) Helena Nađ

Proizvodi brenda Prirodna kozmetika Helena iz Podgorača od studenog u dm-u

U ponudi dm-a od studenog 2022. godine bit će dostupni proizvodi brenda Prirodna kozmetika Helena iz Podgorača koje je

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design