Više od 3.000 hrvatskih poduzetnika obilježilo peti Dan mojeg poslovanja

In Korisno
Dan mojeg poslovanja

U utorak, 13. listopada, više od 3.000 poduzetnika iz svih dijelova Hrvatske je uz METRO C&C Hrvatska obilježilo peti Dan mojeg poslovanja.

Kako bi proslavili svoj dan, ugostitelji, trgovci, slastičari i brojni drugi mali i srednji poduzetnici za svoje goste pripremili su promotivne cijene, osobito velike porcije, gratis napitke i brojna druga iznenađenja, a gosti su i ove godine u slavljeničkom raspoloženju podržali poslovanje poduzetnika iz susjedstva.

„U tvrtki METRO Cash & Carry osmislili smo Dan mojeg poslovanja kako bismo osvijestili građane diljem svijeta o tome koliko su zapravo važni mali i srednji poduzetnici za naš svakodnevni život i koliko često uživamo u njihovim proizvodima i uslugama. Jako nam je drago što se ove godine proslavi petog Dana mojeg poslovanja priključilo više od 3.000 hrvatskih poduzetnika i ponosni smo na svaku posebnu ponudu koju su naši sugrađani mogli pronaći na internetskoj stranici danmojegposlovanja.hr putem koje smo podržali poduzetnike kako bi njihova poslovanja postigla što veću vidljivost“, rekao je Igor Kotaran, direktor marketinga METRO C&C Hrvatska.

I ove je godine METRO Cash & Carry Hrvatska, po peti put, okupio male i srednje poduzetnike i pozvao ih da povodom Dana mojeg poslovanja osmisle posebne ponude za svoje goste i besplatno ih oglase putem internetske stranice danmojegposlovanja.hr. Uz to, METRO je pružio i dodatnu podršku svim poduzetnicima besplatnim unosom poduzeća na Google karte, što je dodatno doprinijelo njihovoj online vidljivosti.

U protekle četiri godine, u Hrvatskoj su poduzetnici Dan mojeg poslovanja obilježili s gotovo četrnaest tisuća posebnih ponuda koje je METRO besplatno oglasio i time podržao male i srednje poduzetnike te im približio pogodnosti digitalnog poslovanja.

You may also read!

Petrokemija

Petrokemija ostvarila znatan rast neto dobiti, na 315 milijuna kuna

Petrokemija je u prvih devet mjeseci ove godine ostvarila neto dobit od 315 milijuna kuna, znatno više u odnosu

Read More...
virus

Kontrola širenja Covid-19 u radnom okruženju

Zdravstveni sustav u Hrvatskoj kao i širom Europe i svijeta sve se teže nosi s novim valom širenja epidemije

Read More...
Meggle

Fortenova grupa i Meggle Hrvatska postigle dogovor o kupoprodaji nekretnina i proizvodne linije osječke mljekar

Belje plus, članica Fortenova grupe, i MEGGLE Hrvatska postigli su dogovor i potpisali sporazum o kupoprodaji imovine MEGGLE-ove mljekare

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.