Vuk sit a koza cijela – vrhunski rezultati i zadovoljan tim

vodjenje

Partus akademija i partneri organiziraju najinspirativniju konferenciju ove sezone 7. lipnja 2018. u kongresnom centru Forum u Zagrebu pod nazivom UMIJEĆE VOĐENJA – USPJEŠNI TIMOVI.

Nastavak je to lanjske uspješnice s još zanimljivijim temama i nenadmašnim gostima iz svijeta sporta, businessa i umjetnosti. Naš najtrofejniji košarkaški trener Mirko Novosel, sjajni Miroslav Ćiro Blažević, vrhunski voditelji timova iz tvrtki drogerie markt i Philipa Morrisa, izniman Husein Hasanefendić Hus iz Parnog Valjka, članovi banda Psihomodo Pop i mnogi drugi otkrit će koje su to ključne stvari koje su potrebne za dugoročnu uspješnost.

Ne propustite najnovije trendove u liderstvu koji vas etabliraju kao vođe i garantiraju zadovoljstvo vašeg tima. Naučite što je New Code Leadership TM model i kako ga primijeniti u svom poslovanju.

Prijavite se na konferenciju putem www.partus-akademija.com i od najvećih team leadera iz prve ruke naučite ostvarivati vrhunske rezultate. Inspirirajte se i motivirajte!

Pročitajte još vijesti!

Poslovni aspekti trgovine

Izašla nova knjiga – “Poslovni aspekti trgovine”

Iz tiska je izašla knjiga “Poslovni aspekti trgovine” u izdanju Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Knjigu su uredili članovi Katedre

Read More...
Adrovic

Novih kredita na hrvatskom tržištu ove godine više od 60 mlrd kuna

Za razliku od 2017. godine, kada je zbog izbijanja krize u Agrokoru tržište kredita “malo zaškripalo”, u 2018. kreditni

Read More...
crikva

PBZ CO i Erste službeno preuzeli crikvenički Jadran

Mirovinski fondovi PBZ CO i Erste preuzeli su i službeno u utorak 70,74 posto udjela u crikveničkom Jadranu, a

Read More...

Komentiraj:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Skoči do alatne trake