Vukovarsko pivo od sada dostupno i u limenkama

In Promocije / novi proizvodi
Vukovarsko u limenci

Vukovarsko pivo, koje je tijekom proteklog desetljeća svojim autentičnim okusom steklo obožavatelje diljem Hrvatske, od sada je na tržištu dostupno i u limenkama od pola litre. Tvrtka K Pivovari, u čijem je vlasništvu Vukovarsko pivo, nedavno je predstavila crveno-zlatne limenke ukrašene vizurom Vukovara i vučedolskom golubicom čime je to domaće pivo još jednom potvrdilo vječitu inspiraciju gradom iz kojeg potječe.

Vukovarsko je pilsner napravljen bez aditiva koji se ističe čistim izgledom u boji blijede slame, ali i balansiranim okusima dvije vrste hmelja: Aurora i Styrian Golding koji mu daju blagu notu gorčine. Ipak, poseban sastojak je ljubav prema gradu na Dunavu koja se od sada može osjetiti i u novoj limenci.

‘’Za Vukovarsko u limenci odlučili smo se jer smo željeli našim kupcima pružiti više mogućnosti za uživanje u omiljenom pivu, kao što su različita druženja na otvorenom, kao roštilj ili ribolov, obiteljska okupljanja i slične prilike. Veseli nas što će Vukovarsko i u novom pakiranju ljubiteljima piva omogućiti prepoznatljivi pivski okus koji lokalni majstori pivari dobivaju od pažljivo odabranih sastojaka po izvornoj recepturi’’– izjavio je Leon Šarić, direktor tvrtke K Pivovari.

Novu limenku K Pivovari obilježila je i videom koji na najljepši način povezuje Vukovarsko pivo i ljepote njegova rodnog grada, a video možete pogledati ovdje.

Inače, Vukovarsko je jedno od prvih zanatskih piva koje se predstavilo hrvatskoj javnosti, a zbog svojeg jedinstvenog okusa i kvalitete 2010. je proglašeno najboljim hrvatskim pivom. Vukovarska mikropivovara dio je K Pivovari od 2018. godine, kada je otvoren moderno opremljen pogon u gradu na Dunavu. Od 2019. godine, Vukovarsko je nacionalno prisutan brand i dostupan je diljem Hrvatske putem svih prodajnih kanala, kao i nove limenke koje se nalaze na policama trgovina u cijeloj zemlji.

You may also read!

wallstreet

Svjetske burze pale drugi tjedan zaredom,

Na većini svjetskih burzi cijene su dionica pale i prošloga tjedna, drugoga zaredom, jer ulagače zabrinjava širenje omikron varijante

Read More...
industrija

Zalihe industrijskih proizvoda pale na godišnjoj razini

Ukupne zalihe gotovih industrijskih proizvoda na kraju listopada ove godine bile su za 1,6 posto veće u odnosu na

Read More...
Cromaris

Cromaris donirao vrijednu školsku opremu OŠ Petra Lorine u Salima

Cromaris, koji posluje u sastavu Adris grupe, lider je hrvatske marikulture i jedna je od šest najvećih kompanija u

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.