Žabac skače na Črnomerec

In Trgovina na malo
Žabac

Food Outlet Žabac otvara sedmu trgovinu u Zagrebu i to na Črnomercu. U Žabac trgovinama prodaje se štok – višak robe proizveden u tvornicama, lom – oni proizvodi koji su oštećeni u proizvodnji ili kojima nije dobra ambalaža i rok roba – proizvodi pred istek roka trajanja. U proteklih 6 godina u konceptu Food Outlet Žabac, uštedjelo se puno proizvoda koji nisu završili u ”kanti za smeće”.

Ovaj koncept predstavlja dio društvene odgovornosti te omogućava građanima s nižom kupovnom moći da kupuju, posebno u ovim trenucima krize, proizvode domaćih i stranih poznatih robnih marki ali znatno povoljnije. Žabac Food Outlet će i ovoga puta u skladu sa svojom strategijom zapošljavati 10 osoba s posebnim potrebama preko Centra za inkluzivne radne aktivnosti, uz to će još raditi 10 djelatnika, ukupno 20 novih radnih mjesta. Food Outlet Žabac, trenutačno zapošljava 80 ljudi i 15 studenata.

”Nažalost, Žabac se ne može širiti velikom brzinom, ali se trudimo maksimalno jer znamo kolika je potrebna za nama i u kakvoj se situaciji nalaze građani. Gotovo ne prođe mjesec kada ne zaprimimo poziv s pitanjem kada ćete otvoriti trgovinu u našem kvartu ili u našem gradu. Sukladno rastu nabavnih cijena, namirnica na tržištu i Žabac Food Outlet je morao korigirati cijene, ali smo i dalje i bit ćemo povoljniji od drugih.”, izjavio je Mario Žamboki koji zajedno s Majom Žamboki , ostvaruje viziju širenja inovativnog koncepta maloprodajnih trgovina Food Outlet Žabac. Svoja vrata Food Outlet Žabac, na adresi Ilica 231, na 300 kvadrata prodajnog prostora, otvara u četvrtak 1. 12. 2022.

Pripremio: Tomislav Radić
Snimke: Apriori World

You may also read!

wallstreet

Svjetske burze porasle nakon povećanja kamata Feda i ECB-a

Na svjetskim su burzama prošloga tjedna cijene dionica znatno porasle jer se ulagači nadaju da će uskoro završiti ciklus

Read More...
PBZ

Intesa Sanpaolo blago povećala dobit i prihod u 2022.

Talijanska banka Intesa Sanpaolo izvijestila je u petak o blagom rastu dobiti i prihoda u 2022. godini, uz veće

Read More...
Mišićno-koštane bolesti i utjecaj na rad

Mišićno-koštane bolesti i utjecaj na rad

Mišićno-koštani poremećaji pripadaju najčešćim oboljenjima povezanima s radom. Ti poremećaji pogađaju milijune radnika diljem Europe i koštaju poslodavce milijarde

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design