Zagrebačka pivovara pokreće pripravnički program za mlade

In Zaposlenost / plaće
Jadranka Sakoman

Zagrebačka pivovara, vodeći proizvođač piva na domaćem tržištu te dugogodišnji nositelj certifikata Poslodavac Partner, pokreće Supply Chain Trainee Program. Ovim programom kompanija pripravnicima nudi priliku za učenje, nadogradnju teorijskog i stjecanje praktičnog iskustva kroz 12 mjeseci rotacije po odjelima unutar Proizvodnih i logističkih operacija Zagrebačke pivovare.

Supply Chain Trainee program je pripravnički program namijenjen studentima završnih godina tehničkih smjerova, apsolventima i mladima koji su diplomirali prije maksimalno dvije godine i žele svoj karijerni put graditi u sektoru Proizvodnih i logističkih operacija. Nakon uspješnog jednogodišnjeg programa pripravnicima se nudi prilika za daljnji razvoj unutar kompanije preuzimanjem odgovornosti za poziciju unutar kompanije.

„Mnogi kolege, koji su i danas zaposleni u kompaniji i zaista rade zakon posao, krenuli su upravo kroz trainee program. Uz pomoć stečenog znanja, iskustva, svoje proaktivnosti i posvećenosti osobnom razvoju danas rade na raznim specijalističkim/menadžerskim pozicijama. Jako nam je važno kreirati ozračje u kojem se cijeni i potiče osobni rast i razvoj, a ovaj program samo je još jedan dodatni korak u tom pravcu. Veselimo se novim kolegama“, izjavila je Jadranka Sakoman, direktorica ljudskih resursa Zagrebačke pivovare.

Polaznik trainee programa imat će priliku sudjelovati u radnim zadacima unutar odjela Proizvodnih i logističkih operacija, surađivati s različitim odjelima unutar pivovare na njihovim planovima i projektima, učiti od mentora, zakon kolega i stručnjaka u svojim područjima, razmjenjivati najbolje prakse s kolegama iz drugih zemalja te, ako to bude moguće, posjetiti različite lokacije unutar grupacije Molson Coors diljem Europe.

Zagrebačka pivovara je prošle godine dobila nekoliko priznanja koja potvrđuju da su jedan od najpoželjnijih hrvatskih poslodavaca. Potvrdili su status Poslodavca Partnera priznanjem koje konzultantska kuća SELECTIO dodjeljuje kompanijama koje pokazuju izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima. Kompanija je nositelj tog certifikata od 2012. godine, a lista najboljih hrvatskih poslodavaca sastavljena je na osnovu ocjena renomiranih hrvatskih stručnjaka. Osim certifikata Poslodavac Partner, Zagrebačka pivovara je 2020. godine dobila i novo priznanje tvrtke SELECTIO, ono za Izvrsnost u izazovima, koje se dodjeljuje kompanijama koje su pokazale kvalitetno upravljanje ljudskim resursima i brigu o zaposlenicima tijekom pandemije koronavirusa. Također, Zagrebačka pivovara uvrštena je na listu TOP 5 Poslodavaca Partnera za 2020. godinu.

Iz kompanije pozivaju sve koji žele vidjeti kako je raditi u vodećoj pivovari u Hrvatskoj da posjete web stranicu jobs.molsoncoors.com i prijave se na Supply Chain Trainee program Zagrebačke pivovare. Prijave traju do 18. travnja 2021. godine.

You may also read!

Konzumova inovativna izložba „Poruke iz šume“ naglasak stavlja na važnost smanjenja količine plastičnog otpada

Konzumova inovativna izložba „Poruke iz šume“ naglasak stavlja na važnost smanjenja količine plastičnog otpada

Ella Dvornik, Nevena Rendeli i Saša Lozar prošetali neobičnom šumom u Super Konzumu Radnička Konzumova inovativna izložba „Poruke iz šume“

Read More...
Kaufland

Sjedište Kauflanda trajno na Donjim Sveticama, preko puta grade trgovinu

Kupovinom zgrade u kojoj ima sjedište i izgradnjom velike trgovine odmah nasuprot, Kaufland planira aktivno sudjelovati u pozitivnom razvoju

Read More...
Juicy

Stanić Beverages uložio 10 598 000 kuna u tvornicu Juicy sokova

Gordan Grlić Radman i Dragan Čović posjetili nove pogone u tvornici Juicy sokova i s odobravanjem prihvatili nove investicije. Hrvatska

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.