Na Zagrebačkom velesajmu uskoro dva sajma

In Sajmovi i izložbe
Pearlsea-56-Coupe

Najavljujemo prvi sajamski termin u ovoj godini na Zagrebačkom velesajmu:

sajamovi

 

ZAGREBAČKI SAJAM NAUTIKE

Početak poslovne godine na Zagrebačkom velesajmu već tradicionalno započinjemo sa Zagrebačkim sajmom nautike. Njegovo 26. Izdanje održat će se od 22. do 26. veljače 2017.

MARINA U SRCU ZAGREBA

Nautika unazad nekoliko godina bilježi stabilan rast izlagačkog segmenta, a od prošle godine i skokovit porast posjetitelja. Razlog tome je odlična i uvijek inovativna izložbena ponuda koja u veljači formira pravu marinu u srcu Zagreba.

Za ovu godinu imamo dvije velike novosti: najavljujemo najveće izdanje Nautike u posljednjih sedam godina u čak šest paviljona i najveći brod ikada izložen na Nautici. Riječ je o atraktivnom sport cruiseru PearlSea 56 dugačkom 17 metara.

„Ploviti, otkrivati, živjeti“ slogan je sajma Nautike, kojim vodimo posjetitelje u salonsku postavu vrhunske ponude više od 100 plovila iz Hrvatske i inozemstva: jahti, glisera, čamaca, kajaka, gumenjaka, brodskih i vanbrodskih motora, opreme za ronjenje, jedrenje i druge sportove na vodi.

Jedini kontinentalni sajam nautičke branše u Hrvatskoj odlikuje se poslovnom profiliranošću. Vrijednost sajma prepoznali su i hrvatski brodograditelji kao mjesto gdje hrvatska poslovna izvrsnost, tradicija i iskustvo, oduševljava posjetitelje i buduće nautičare.

Prošlogodišnja brojka od 25.582 posjetitelja dokazuje i pozicionira Zagrebački sajam nautike kao središnje mjesto susreta nautičke branše u Hrvatskoj i regiji.

HOTEL&GASTROTEH

U istom terminu održava se i HOTEL&GASTROTEH, 9. međunarodni sajam gastronomije, hotelsko ugostiteljske opreme, hrane, pića i gastronomskih inovacija.

Sajam je izuzetna prilika za okupljanje i povezivanje na jednom mjestu proizvođača i trgovaca hotelsko-ugostiteljske opreme, hrane i pića te distributera i ostalih čimbenika HoReCa sektora. Osim najznačajnijih hrvatskih tvrtki na sajmu svoje sudjelovanje potvrdili su i brojni inozemni izlagači.

Posjetitelje očekuju brojne zanimljivosti; edukativne prezentacije i radionice te degustacije za posjetitelje; prezentacija naučenog znanja i vještina učenika, budućih kuhara i slastičara; Pizza show, CRO TOP 10 gdje će najbolji hrvatski kuhari spravljati mala kulinarska remek djela.

You may also read!

Burilović

Burilović: Nedostatak radne snage je pitanje svih pitanja

Održana 2. sjednica Skupštine HGK „Gospodarski rast od gotovo 4 posto se konačno bliži stopama koje smo priželjkivali i očekivali,

Read More...
Gen-D launch

Gen-D – Platforma koja će ubrzati reforme digitalnog obrazovanja diljem regije

Program „Gen-D – Nurturing a Digital Future“ pokrenut je s ciljem doprinosa digitalnoj transformaciji u obrazovanju u Hrvatskoj i

Read More...
Doritos

DORITOS – vodeće svjetske kukuruzne tortilje u Konzumu

Na nezaboravnom večernjem događanju održanom na Europskom trgu brojni su uzvanici i posjetitelji uživali u uzbudljivom programu kojim su

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.