U Zagrebu otvoren najveći adidasov shop u Hrvatskoj

In Trgovina na malo
adidas

Adidas, svjetski proizvođač sportske odjeće i obuće, u samom centru Zagreba, otvorio je vrata nove Kuće kreatora, najveće trgovine u Hrvatskoj, te jedne od najvećih na području južne Europe. Trgovina u kojoj zaljubljenici u sport i originalnost mogu pronaći sve što im je potrebno, proteže se na čak 837 kvadratnih metara prodajnog prostora, zapošljava 13 radnika i zauzima 3 kata zgrade na atraktivnoj lokaciji u Ilici 21.

Nova Kuća kreatora u potpunosti je posvećena sportu. Riječ je o mjestu u kojem svi zainteresirani mogu saznati sve što ih zanima vezano uz sportsku opremu i prepoznatljiv adidasov urbano-modni izričaj. Na prvom katu nalazi se ponuda za žene i djecu dok je drugi kat posvećen muškarcima. U novoj trgovini, kupce očekuje bogat asortiman koji uključuje preko 1200 adidas artikala iz raznih kategorija poput nogometa, trčanja, treninga i neizostavnog Originalsa.

Povodom otvaranja nove Kuće kreatora, Ivana Mićin, Brand Activation Manager za Hrvatsku i Sloveniju izjavila je: «Od otvorenja adidasove podružnice u Zagrebu vrlo intenzivno, srčano i uspješno ulažemo u lokalno pozicioniranje brenda kroz marketing aktivnosti i širenje ponude naših proizvoda od sportskog Performance segmenta sve do obožavanog lifestyle segmenta Originalsa. Spomenutu distribuciju vršimo kroz veleprodajne kanale, trgovine naših partnera te vlastite trgovine poput ove koju danas otvaramo i koja predstavlja vrhunac našeg dosadašnjeg rada i ulaganja.»

Na otvorenju je prisustvovala i Rania Efthymiadi Senior Manager Retail Activation za južnu Europu koja je tom prilikom izjavila: «Upravo s otvorenjem ove trgovine na najbolji način možemo vidjeti kako maloprodaja prati strategiju naše kompanije. adidas je postavio jasan prioritet kada su u pitanju investicije, a one su vezane uz ključne europske gradove među kojima je i Zagreb. Također, posebno nam je drago što od danas hrvatski potrošači mogu dobiti uvid u potpuno novi koncept adidas trgovina, trgovina koja se nalaze u centru grada te imaju za cilj pretvoriti kupnju u uzbudljivo iskustvo.»

David Dremelj Senior District Manager za Hrvatsku i Sloveniju izjavio je: «Ova trgovina najsvjetliji je primjer adidasovog vlastitog retail okruženja na ovim prostorima koji ne samo da zadovoljava tržišnu potrebu za još širim asortimanom već održava i snagu brenda kako u Zagrebu tako u cijeloj regiji. Svi proizvodi u ovoj trgovini su pažljivo i selektivno odabrani tako da ljubitelji sporta i urbanog street stylea mogu pronaći nešto za sebe.»

You may also read!

Međimrski gospodarski forum

Međimurski Gospodarski Forum pokazao smjer daljnjeg razvoja Hrvatske

U prostorijama zgrade VMD Grupe u Zagrebu danas je održan prvi Međimurski Gospodarski Forum u organizaciji Zavičajnog društva Međimurje,

Read More...
Lidl Hrvatska_Global Gap

Svi Lidlovi dobavljači do kraja 2018. imat će certifikat Global G.A.P.

Samo najbolje voće i povrće certificiranih dobavljača Svi dobavljači voća i povrća trgovačkog lanca Lidl Hrvatska će do kraja 2018.

Read More...
katavicivica

Ivica Katavić novi predsjednik Udruženja trgovine HGK

Na sjednici predstavljena analiza trgovine na malo od 2007. do 2018. Udruženje trgovine Hrvatske gospodarske komore održalo je plenarnu sjednicu

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.