Zagrepčanka dobila Golf iz Tiskove nagradne igre

In Odnosi s javnošću
tisak

Slavica Rastovac iz Zagreba dobitnica je glavne nagrade – automobila Golf VII – u Tiskovoj nagradnoj igri „Za blagdane iz snova sedmica nova”.

„Nagradne igre igram dugi niz godina, a ovo je daleko najvrjednija nagrada koju sam osvojila. Kad su mi javili da sam dobila Golf, nisam mogla vjerovati, mislila sam kako se netko šali pogotovo zato što kod za nagradnu igru nisam ni uzela sve dok mi prodavačica na kiosku na kojem redovito kupujem nije objasnila da mogu osvojiti auto“ – uzbuđeno je objasnila gospođa Slavica Rastovac koja će automobil najvjerojatnije darovati sinu.

Ključeve automobila sretnoj dobitnici je predao Vedran Dujmović, direktor sektora nabave i marketinga u Tisku, koji joj je poželio da je automobil služi dugo i pouzdano, baš kao što joj i služi kiosk Tiska na kojem redovno kupuje.

Drugi sretni dobitnici dobili su ostale bogate tjedne nagrade – novac na potrošačkoj kartici Sberbanke te Samsung pametne telefone.

You may also read!

volonteri

PBZ volonteri educiraju učenike o financijskoj pismenosti i sigurnosti na internetu

Inicijativa Intese Sanpaolo Umjetnost štednje (The Art of Saving) koja je osmišljena u torinskom Muzeju štednje (Museo del Risparmio)

Read More...
Održivi razvoj nije trend, već obveza za budućnost

Održivi razvoj nije trend, već obveza za budućnost

„Hrvatsku u srpnju čeka veliki test za naše društvo na kojem možemo izabrati da budemo aktivni kreatori promjena, a

Read More...
Pevec

Pevec ulaže u Slavoniju

Tvrtka Pevec potpisala je ugovor o izgradnji prodajnog centra u Vukovaru s tvrtkom iz Slavonskog broda, Projektgradnjom, članicom Fortenova

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.