Zagrepčanka dobila Golf iz Tiskove nagradne igre

In Odnosi s javnošću
tisak

Slavica Rastovac iz Zagreba dobitnica je glavne nagrade – automobila Golf VII – u Tiskovoj nagradnoj igri „Za blagdane iz snova sedmica nova”.

„Nagradne igre igram dugi niz godina, a ovo je daleko najvrjednija nagrada koju sam osvojila. Kad su mi javili da sam dobila Golf, nisam mogla vjerovati, mislila sam kako se netko šali pogotovo zato što kod za nagradnu igru nisam ni uzela sve dok mi prodavačica na kiosku na kojem redovito kupujem nije objasnila da mogu osvojiti auto“ – uzbuđeno je objasnila gospođa Slavica Rastovac koja će automobil najvjerojatnije darovati sinu.

Ključeve automobila sretnoj dobitnici je predao Vedran Dujmović, direktor sektora nabave i marketinga u Tisku, koji joj je poželio da je automobil služi dugo i pouzdano, baš kao što joj i služi kiosk Tiska na kojem redovno kupuje.

Drugi sretni dobitnici dobili su ostale bogate tjedne nagrade – novac na potrošačkoj kartici Sberbanke te Samsung pametne telefone.

You may also read!

komp

Kreditne institucije započinju s obradom i razmjenom podataka svojih klijenata

Kreditne institucije započinju s obradom i razmjenom podataka u Osnovnom sustavu registra (OSR sustav) posredstvom Hrvatskog registra obveza po

Read More...
kava

Istraživanje potvrdilo – kava pomaže u borbi protiv pretilosti

Rezultati istraživanja pokazali su kako je kod žena koje su pile četiri ili više šalica kave dnevno zabilježen ukupni

Read More...
tefal

Tefal Aromatiq 3 u 1 električni roštilj

Tefal Aromatiq 3 u 1 električni roštilj odlikuju nevjerojatni okus i visoka učinkovitost. Idealan je za najzahtjevnije roštilj majstore, Tefal

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.