Zas(l)adi proljeće uz nova iznenađenja iz Kraša

In Brandovi
Kraš proljetni mix

Sjećate li se pjesmice U šumici zeko sjedi, spi… Jadan zeko što ti bi, pa ne možeš skočiti? E pa, dragi naši, zeko se probudio, skočio i rekao hop te nam donosi slatke vijesti iz Kraša, a na police trgovina još slađe proizvode.

Naime, dolaskom toplijih dana i lijepog vremena iz Kraša su za svoje vjerne potrošače odlučili pripremiti nešto veselo, proljetno i cvjetno da im dodatno uz najfinije slatkiše i zabavu koja budi uspomene uljepšaju ove proljetne dane.

Vjerujemo da će biti teško prestati misliti na Torticu koja ovog proljeća dolazi u 80-gramskom pakiranju s mini verzijama Tortica idealnim za proljetni snack koji se dijeli uz provođenje više vremena u prirodi. Uz rast broja sunčanih sati, raste i Domaćica original koju možete ubrati u posebnom proljetnom izdanju u dvostrukom pakiranju za dvostruki užitak. Da ne bi rasli samo naši apetiti, Kraš je za najmlađe pripremio posebni proljetni mix proizvoda u fora mrkvastom pakiranju.

Pakiranje u obliku mrkve sadrži bombone Ki-Ki jagoda, tri Tortice Original te dva Bananka uz poseban poklon sjemenki tratinčice koje dolaze na papiru za sadnju (seed paper). Paketić je to za zasladiti se i uživati u proljetnom mini hobiju koji ostaje u tvom domu. Kako zabavi ne bi bilo kraja, Kraš je ovog proljeća izbacio i novi paket proizvoda s čokoladicama i igraćim kartama sa svima nam dobro poznatim likovima Životinjskog carstva te novim likom Funny Bunny kojeg će mnogi prepoznati kao Crnog Petra.

Izbora je mnogo, na policama Kraš Bonbonnièrea i većih trgovačkih lanaca pronađi nešto po svom guštu, zabavi se i zas(l)adi proljeće!

O Krašu
Povijest Kraša započinje u Zagrebu, na temeljima tvornice za proizvodnju čokolada Union koja je osnovana 1911. godine kao prvi industrijski proizvođač čokolade u jugoistočnoj Europi. Dvanaest godina kasnije zagrebačko poduzeće Bizjak započelo je s proizvodnjom dvopeka, keksa i vafla, a 1950. godine te se dvije tvornice s još nekoliko manjih proizvođača ujedinjuju pod zajedničkim imenom antifašističkog borca i sindikalista Josipa Kraša. Kraševa je povijest obilježena velikim uspjesima i prekretnicama, među kojima su i titula dobavljača kraljevskog dvora u Beču i Budimu 1913. godine te početak proizvodnje prvih bombona s crtom 1936. godine, najtanje čokolade na svijetu 1938. godine ili prve robne marke na ovim prostorima 1946. godine. Danas je Kraš suvremena kompanija koja se uspješno prilagođava izazovima i zahtjevima tržišta, a svoje poslovanje temelji na najvišim standardima kvalitete, bogatstvu asortimana, prepoznatljivim brendovima i stoljetnoj tradiciji. U sklopu Kraš grupe posluje pet tvornica – tri u Zagrebu, jedna u Osijeku te Mira u Prijedoru, u kojima je zaposleno oko 2.200 radnika. Više od polovice ukupne proizvodnje plasira na domaće tržište, dok ostatak izvozi na brojna inozemna tržišta, uključujući države u okruženju, Zapadnu Europu te prekomorska tržišta Australije, Kanade i Sjedinjenih Američkih Država, kao i pojedinih azijskih i afričkih zemalja.

You may also read!

burilovic

Burilović: Izazova u 2024. neće nedostajati, no gospodarstvenici su pokazali da imaju sposobnost prilagodbe na nove okolnosti

Održana 23. sjednica skupštine Hrvatske gospodarske komore Održivi razvoj, digitalna i zelena tranzicija, budućnost rada i razvoj ljudskih potencijala, internacionalizacija

Read More...
Konzum

Konzum ulaže 30 milijuna eura u primanja zaposlenika

Najveće ulaganje u povijesti kompanije obuhvatit će više od 10.000 zaposlenika u operacijama i na administrativnim pozicijama. Konzum, koji

Read More...
Suradnja AquafilSLO i E.ON-a na kogeneracijskom postrojenju za rješavanje energetskih izazova

Suradnja AquafilSLO i E.ON-a na kogeneracijskom postrojenju za rješavanje energetskih izazova

U pogon je pušteno kogeneracijsko postrojenje (CHP) za pokrivanje energetskih i proizvodnih potreba postrojenja Aquafil u Ljubljani. Suradnja je ovo

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design