Zaton Holiday Resort zapošljava značajan broj sezonskih djelatnika i nudi mogućnost stalnog zaposlenja

In Iz zemlje
hotel turizam

Jedno od najpopularnijih i najnagrađivanijih hrvatskih turističkih odredišta – Zaton Holiday Resort u jeku je priprema za nadolazeću sezonu te zapošljava značajan broj sezonskih djelatnika različitih profila; od konobara, barmena, kuhara do servira te ostalog sezonskog osoblja. Najveći broj otvorenih radnih pozicija odnosi se na Zaton Holiday Resort dok je manji broj pozicija dostupan u drugim Turisthotelovim objektima u Zadru.

U kompaniji očekuju kako će većinu otvorenih radnih pozicija i ove godine popuniti zaposlenicima iz Hrvatske i regije.

“Zadovoljstvo gostiju naš je prioritet. Svjesni smo pritom kako put do zadovoljnog gosta vodi preko zadovoljnih zaposlenika. Samostalni, odgovorni i visoko motivirani sezonski zaposlenici usmjereni na gosta osobe su kakve tražimo i cijenimo u našoj kompaniji”, izjavila je Nives Kalac, direktorica ljudskih potencijala u Turisthotelu.

Sigurna i poticajna primanja, radno vrijeme koje omogućava ravnotežu privatnog i poslovnog dijela života, pravo na stanku, dnevni i tjedni odmor, kao i sva druga prava sukladno primjenjivim propisima, dodatno plaćen rad noću, kao i dodatno plaćanje rada u smjenama, pravo na neradne dane i blagdane, naknadu za troškove prehrane i plaćeni ili osigurani prijevoz do radnog mjesta, osigurana dva topla obroka za zaposlenike koji koriste smještaj u resortu, neke su od pogodnosti koje nudimo. Zaposlenicima su osigurane i redovne isplate prigodnih nagrada, a nudi im se i mogućnost cjelogodišnjeg rada ili ulaska u mjeru Stalni sezonac, te mogućnost zaposlenja na neodređeno vrijeme.

Turisthotel d.d. ponosi se svojom pedeset godina dugom tradicijom u djelatnosti ugostiteljstva i turizma. Stalnim razvojem i uspješnim poslovanjem tijekom posljednjih desetljeća uvelike je doprinio pozicioniranju grada Zadra i regije kao prepoznatljive i poželjne turističke destinacije. Turisthotelov Zaton Holiday Resort zahvaljujući kontinuiranim ulaganjima u unaprijeđenje postojeće ponude te uvođenjem novih sadržaja i usluga, osvojio je brojne nagrade i priznanja kako gostiju tako i struke.

Više informacija o otvorenim radnim pozicijama dostupno je na web stranici: www.turisthotel.com.hr.

You may also read!

Donacijom PBZ Grupe Dječji dom Zagreb izgradio i opremio dječje igralište i vanjsko vježbalište

Donacijom PBZ Grupe Dječji dom Zagreb izgradio i opremio dječje igralište i vanjsko vježbalište

PBZ Grupa, dio Intesa Sanpaolo Grupe, nastavlja pomagati projekte za dobrobit djece i mladih diljem zemlje u sklopu svog

Read More...
PBZ i Generali predstavili Nogometni kamp za djecu u Hrvatskoj

PBZ i Generali predstavili Nogometni kamp za djecu u Hrvatskoj

Legendarni talijanski nogometni trener Arrigo Sacchi najavio Italia Soccer Camp 2023. Veliko nam je zadovoljstvo najaviti Italia Soccer Camp 2023.

Read More...
cagalj-gruden-krajcic

Europske igre i Europski olimpijski festival mladih – velike prilike za gospodarstvo

"Infrastruktura – trošak ili ulaganje u sportsku zajednicu" tema je o kojoj se danas govorilo na sjednici saborskog Odbora

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design