Na čelu Gavrilovićeve premium obitelji je, osim Zimske salame, i Kulen Superiore, pripremljen prema tajnoj recepturi koja se prenosi s koljena na koljeno.
Ova vrhunska salama priprema se od najboljeg svinjskog mesa i biranih začina, a za fino odmjeren pikantan okus, karakterističan za kulen, zaslužna je najkvalitetnija začinska crvena paprika. Posebno valja istaknuti da se Kulen hladno dimi na drvu bukve što zaokružuje njegov rafinirani okus s profinjenom notom dima.
U skladu sa svojim vrhunskim sastavom, Gavrilovićev Kulen Superiore najbolje se slaže s vrhunskim sirevima, polutvrdima ili lagano pikantnima poput ementalera uz svježi, hrskavi bijeli kruh. A želite li iskusiti njegovu ekstra ljutu notu, kombinirajte ga uz umak od hrena.
Za kraj, potražite pakiranje s pečatom kvalitete i uvijek veselu djevojčicu Jelicu, koja više od tri stoljeća izaziva osmijeh na licima kupaca, i stvorite okuse u kojima će uživati cijela obitelj.