Partnerstvo u području bankoosiguranja na hrvatskom tržištu

In Osiguranja
PBZ zgrada

Privredna banka Zagreb d. d. (PBZ), članica Intesa Sanpaolo Grupe, najavila je partnerstvo Intese Sanpaolo i Generali osiguranja u svrhu jačanja poslovanja u području bankoosiguranja na hrvatskom tržištu te pružanja sveobuhvatne ponude osiguranja namijenjene pojedincima, obiteljima i tvrtkama.

Ovo partnerstvo objedinit će poznavanje potreba i zahtjeva klijenata i razvijenu poslovnu mrežu Privredne banke Zagreb s bogatom tradicijom i iskustvom Generali osiguranja u razvoju i ponudi osigurateljnih proizvoda. Na taj način, uskoro će na hrvatskom tržištu, biti predstavljen jedinstven model pružanja usluge bankoosiguranja, razvijen u suradnji s timom međunarodnih i domaćih stručnjaka a sve kako bi se klijentima pružila najprikladnija rješenja i bolja kvaliteta usluge.

“Udruživanjem snaga, pozicija i stručnosti PBZ-a i Generali osiguranja u Hrvatskoj, koji se oslanjaju na respektabilno međunarodno iskustvo svojih matičnih grupacija, u prilici smo stvoriti dodanu vrijednost za naše klijente i ponuditi im najkvalitetnija financijska rješenja i vrhunsko korisničko iskustvo. Ova suradnja predstavlja iskorak u našem snažnom i učinkovitom partnerstvu za daljnje poboljšanje i personalizaciju iskustva u pružanju usluga zaštite klijenata,” rekao je Hrvoje Dajak, član Uprave PBZ-a za područje poslovanja sa stanovništvom i malim poduzećima.

“Naš strateški cilj je postati Lifetime – cjeloživotni partner našim klijentima i ovim partnerstvom ponosni smo što jačamo naš odnos s PBZ-om nudeći njihovim klijentima fleksibilna rješenja za dodatnu zaštitu pojedinaca, obitelji i tvrtki u Hrvatskoj”, izjavio je Mario Carini, predsjednik Uprave Generali osiguranja d.d.

Osmišljen je i novi krovni brend “BE PROTECTED” u svrhu jačanja poslovanja bankoosiguranja. Njegov grafički dizajn s pomno odabranom tipografijom intuitivno i izravno osnažuje i ističe poruku koncepta zaštite kao vrijednost koju ovi proizvodi donose klijentima banke.

Privredna banka Zagreb d.d. (PBZ) članica je jedne od najvećih bankarskih grupa u Europi – Intesa Sanpaolo Grupe. PBZ je druga po veličini banka i financijska grupa u Hrvatskoj prema imovini s tržišnim udjelom od ili nešto iznad 20% u raznim poslovnim segmentima, a također i tržišni predvodnik u mnogim područjima, poput kartičnog poslovanja i novih tehnologija, stalno razvijajući nove i inovativne proizvode i usluge. PBZ je također centar izvrsnosti za mnoga područja bankarstva u sklopu Sektora međunarodnih banaka supsidijara Intesa Sanpaolo Grupe te je postao njeno regionalno bankarsko središte preuzimanjem većinskog vlasništva u bankama Intesa Sanpaolo u Bosni i Hercegovini i Sloveniji. www.pbz.hr

Intesa Sanpaolo vodeća je bankarska grupa u Italiji – koja pruža usluge obiteljima, poduzećima i realnom gospodarstvu – uz značajnu međunarodnu prisutnost. Osobitost poslovnog modela Intese Sanpaolo čini ju vodećom u Europi u upravljanju imovinom, zaštitom i savjetovanjem, s istaknutim fokusom na digitalizaciju i FinTech. Učinkovita je i otporna banka koja ostvaruje benefite od svojih proizvoda u potpunom vlasništvu iz područja upravljanja imovinom i osiguranja. Snažna predanost Grupe prema ESG-u (okolišnim, društvenim, upravljačkim aspektima) uključuje pružanje 115 milijardi eura u kreditima s društvenim utjecajem do 2025. godine za zajednice i zelenu tranziciju te 500 milijuna eura u doprinosima za podršku ljudima u potrebi, što Intesu Sanpaolo pozicionira kao svjetskog lidera u smislu društvenog utjecaja. Intesa Sanpaolo obvezala se na nultu neto stopu emisija do 2030. godine za vlastite emisije, a do 2050. godine za svoje kreditne i investicijske portfelje. Kao angažirani pokrovitelj talijanske kulture, Intesa Sanpaolo osnovala je svoju vlastitu mrežu muzeja, „Gallerie d’Italia“ koja je domaćin umjetničke baštine banke ali i mjesto za prestižne kulturne projekte.

You may also read!

Novim zakonom više poduzeća obvezno izvješćivati o održivosti

Novim zakonom više poduzeća obvezno izvješćivati o održivosti

Sabor je danas potvrdio predložene izmjene i dopune Zakona o reviziji, Zakona o računovodstvu te Zakona o tržištu kapitala.

Read More...
nafta

Cijene nafte blizu 86 dolara

Cijene nafte približile su se u petak na međunarodnim tržištima razini od 86 dolara budući da je trgovce ohrabrilo

Read More...
U Zagrebu je otvorena Moneterra – Muzej novca Hrvatske narodne banke

U Zagrebu je otvorena Moneterra – Muzej novca Hrvatske narodne banke

Na zagrebačkom Europskom trgu otvorena je Moneterra – Muzej novca Hrvatske narodne banke , a koordinaciju projekta je, među

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design