3. SMART TOURISM MEET UP – Susreti profesionalaca o pametnom turizmu i budućnosti turizma

In Konferencije / savjetovanja
3. SMART TOURISM MEET UP - Susreti profesionalaca o pametnom turizmu i budućnosti turizma

U srijedu, 12. svibnja 2021. od 10 do 13 sati održat će se SMART TOURISM Meet Up – 3. virtualni susreti o turizmu. Godinu dana nakon prve online turističke konferencije u Hrvatskoj, koja je u vrijeme tvrdog lock-down-a privukla golemi interes turističke zajednice, renomirani turistički stručnjaci će ponovo razmijeniti informacije, iskustva i preporuke o poslovanju u aktualnom i izazovnom periodu!

Krizno upravljanje, Covid putovanja, Hibridni eventi, Customer journey, Izvrsnost u poslovanju, CRM i e-mail marketing, Digitalizacija i nove tehnologije – samo se neke od tema o kojima će se raspravljati.

Susreti će okupiti niz domaćih i inozemnih stručnjaka: Jan de Jong osnivač WebPower Adria, Peter Hopwood stručnjak za javni i virtualni nastup, Josipa Jutt Ferlan direktorica Hilton hotela Zagreb, Kristian Šustar direktor razvoja Uniline turističke kompanije, Natalia Krešić Lončar konzultantica u turizmu i blogerica, Saša Muminović predsjednik SLO CRO Poslovnog kluba, Damjana Domanovac direktorica sajma PLACE2GO, Andrea Zavorović direktorica Eupro consulting, Mary Ann Dizdar stručnjakinja za HR i strategijsko planiranje, Nedjeljko Pinezić suvlasnike Dantes, Jadranka Gojtanić savjetnica za turističke projekte, Petar Majstrović direktor Best Practice, Ivan Rendulić direktor RexRea, Damir Knežević direktor Hoteza Adria, Danira Orešić direktorica Light komunikacije, Martina Šepić direktorica WebPower Adria i drugi. Panele će moderirati neponovljivi Frano Ridjan.

„Prije godinu dana prvi sam put javno govorio o digitalnom nomadskom turizmu kao o sjajnoj prilici za Hrvatsku upravo na prošlogodišnjem Smart Tourism MeetUpu. Zato sam jako uzbuđen što ću biti uvodni govornik i na ovogodišnjem eventu. Legalizacija boravka za digitalne nomade upravo je primjer „smart“ ideje koja je nastala na Smart Tourism MeetUp-u.“ rekao je Jan de Jong.

Smart Tourism Meet Up ujedno će najaviti i Smart Tourism Live Experience, inovativni model edukacija, networkinga i eventa uživo. Činjenica je kako susreta uživo nedostaje s obzirom da su se sve edukacije odvijale preko webinara i putem aplikacija kao jedinog vida stjecanja novih znanja i praksi.

Ivana Kolar
Ivana Kolar

Autorice i organizatorice eventa stručnjakinje su s dugogodišnjim iskustvom u turizmu i organizatorice prepoznatljivih stručnih skupova i konferencija – Ivana Kolar direktorica Julius Rose i organizatorica međunarodne konferencije Može li hrvatski turizam 365? i Leila Krešić-Jurić direktorica HTI Partner i organizatorica HTI Conference & Expo i European HTI Summit Brussels. 3. virtualni susreti o turizmu i Smart Tourism Live Experience njihovi su najnoviji zajednički projekti.

„Svi koji radimo u turizmu naviknuti smo stjecati nova znanja i širiti mrežu kontakata kroz konferencije i popratne skupove, ali kao i svi drugi, i turizam već više od godine dana „živi“ u virtualnom svijetu. Upravo zato, ovogodišnji Meet Up želi ukazati na važnost edukacije za turistički sektor, ali i na važnost komunikacije uživo, jer čovjek je ipak društveno biće, zbog čega i pokrećemo Smart Tourism Live Experience.“ rekle su organizatorice Ivana Kolar i Leila Krešić-Jurić.

Suorganizator eventa je SLO CRO Poslovni klub, glavni pokrovitelj je Ministarstvo turizma i sporta, a strateški partner Hrvatska turistička zajednica. Medijski partner je Turizmoteka, a glavni sponzori Hoteza, Controlcomm, Terme Tuhelj i Hyper.

Sudjelovanje na Smart Tourism Meet Up-u je besplatno te je obvezna prijava na poveznici https://zoom.us/webinar/register/WN_lt7efTCXTySNylzMaF_MGg. Više informacija o programu događaja i predavačima nalaze se na web stranici https://smarttourism.live/meetup/.

You may also read!

Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Zakonske izmjene: Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Izmjene regulative ekskluzivno predstavljene polaznicima ESG akademije HGK Direktiva o korporativnom izvještavanju o održivosti, tzv. CSRD Direktiva, je s 1.1.2024.

Read More...
Deloitte i HUP predstavili rezultate istraživanja o raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu

Deloitte i HUP predstavili rezultate istraživanja o raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu

Danas su u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca u sklopu Deloitteovog SheXO kluba predstavljeni rezultati 3. istraživanja „Raznolikost i inkluzivnost

Read More...
PEVEX

Glavna skupština PEVEX-a prihvatila prijedlog Uprave i Nadzornog odbora o zadržavanju dobiti iz 2023. godine

Glavna skupština PEVEX-a prihvatila je prijedlog Uprave i Nadzornog odbora o zadržavanju dobiti ostvarene u 2023. godini. Neto dobit

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design