O nama

Dobro došli na portal

Suvremena.hr

Časopis Suvremena trgovina, kao jedini stručni časopis za trgovinu u nas, namijenjen je managementu u trgovini i svima koji su vezani uz struku. Izlazi od 1976. godine, te u 2024. godini navršava četrdesetdevetu godinu neprekidnog izlaženja. Jedini je te vrste u Hrvatskoj i u proteklim je godinama svoga postojanja postao prepoznatljiv informator zbivanja u oblasti trgovine.

Prateći njen razvoj i aktualna zbivanja, njeno stanje, položaj i razvoj, časopis se distribuira širokom krugu korisnika, s posebnim naglaskom na edukacijsku ulogu (78 obrazovnih centara diljem Hrvatske – 25.000 učenika/studenata trgovačkog, komercijalnog i ekonomskoga usmjerenja).

U cilju još boljeg informiranja naših korisnika, pokrenuli smo 2006. godine web portal koji, za razliku od časopisa, nudi svakodnevne aktualnosti vezane za oblast trgovine. U online varijanti časopis i Newsletter distribuiraju se na 46.000 e-mail adresa poslovnih ljudi u široj regiji.

Nakon osamnaest godina otkako smo na webu, u home page nas je uvrstilo 5.600 korisnika, a posjeta je s početnih 1.500 posjetitelja mjesečno dostigla 8.000 posjetitelja dnevno.
Provjerite zašto!

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design