5. HrUSKo Forum okupio korisnike SAP-a u Hrvatskoj

In Konferencije / savjetovanja
SUDIONICI HRUSKO FORUM

Nedavno je u hotelu Antunović održan peti po redu HrUSKo Forum okupivši više od 160 korisnika i partnera SAP-a u Hrvatskoj. Osim predstavnika SAP-a Forumu se pridružio predsjednik njemačke udruge SAP korisnika DSEG, Otto Schell te predstavnici USKUS-a, udruženja SAP korisnika iz Srbije. Susret su obilježile vijesti o novitetima iz portfelja SAP-ovih rješenja te migracije na poboljšanje verzije korisničkih SAP rješenja kojima se nastoji odgovarati na potrebne poslovne i zakonske regulative u Hrvatskoj.

Sa svojom osnovom misijom razmjene iskustva s ciljem boljeg korištenja SAP rješenja, HrUSKo je još jednom potvrdio svoju kvalitetu i potpuno razumijevanje potreba korisnika s jedne strane i potencijala partnera s druge. Otvaranje dijaloga kroz koji će se postići najbolji rezultati za sve dionike i ove su godine istaknuti kao važan element u radu Udruge.

Konferenciju je otvorila predsjednica HrUSKo udruge, Danijela Kalmeta, izrazivši svoje zadovoljstvo u napretku suradnje, ukratko predstavivši rad tijekom 2017. i najavivši planove za 2018. godinu. „Peti, jubilarni HrUSKo Forum potvrda je našeg kontinuiranog angažmana na unaprjeđenju suradnje svih dionika naše udruge. Broj sudionika koji se odazvao našem pozivu je iz godine u godinu veći, i Forum će mijenjati svoj format kako bi osigurao pristup informacijama iz SAP svijeta i svima, koji nam se danas nažalost, zbog kapaciteta konferencijske dvorane, nisu mogli pridružiti. Optimistični smo u našim planovima i veselimo se novim izazovima i novim projektima.“ Istaknula je Kalmeta.

Prvi dio konferencije bio je usmjeren na SAP novosti koje su osim Sonje Popović, direktorice hrvatskog SAP ureda, predstavili i SAP stručnjaci s temama Migracija S/4 Hana te Concour. Zaključak prvom dijelu Foruma dao je Otto Schell koji je član uprave DSEG udruge (njemačke udruge SAP korisnika) od 2008. godine, dok se intenzivno bavi SAP-om od 1996. godine. Zadužen za proces migracije, transformacije i digitalizacije, jedan je od inicijatora DSEG međunarodnog simpozicija zagovarajući nove tehnologije i IoT kao budućnost poslovanja te je svoja iskustva prenio sudionicima konferencije.

Drugi dio Foruma započeo je predstavljanjem SAP Hana Laba osnovanog na Tehničkom veleučilištu Zagreb, a kojeg je inicirao i aktivno vodi Sergej Lugović, dugogodišnji suradnik SAP-a. Potom su predstavnici Hrvatskog telekoma prezentirali korisničko iskustvo s temom: Implementacija smart dunning rješenja. Tradicionalno, HrUSKo je organizirao i temu izvan svijeta SAP-a te ove godine kao gosta iznenađenja doveo priznatog hrvatskog kuhara, Matu Jankovića, kao motivacijskog govornika.

U posljednjem dijelu Foruma prezentaciju na temu Odlučivanje temeljeno na podacima&Analiza socijalnih mreža, održao je docent dr.sc. Robert Kopal, podatkovni znanstvenih i državni tajnik u Ministarstvu unutarnjih poslova, istaknuvši u svojoj prezentaciji između ostaloga: „Kreativnost je sposobnost koja nam omogućuje da promatrajući iste stvari koje vide i svi drugi donesemo zaključke drugačije od svih ostalih. A naša je kreativnost određena odabirima. Odabirima koje činimo i odabirima koje ne činimo. Ako uvijek razmišljate na isti način, uvijek ćete dobivati iste rezultate.“

Prije neformalnog druženja, predsjednica HrUSKo udruge, Danijela Kalmeta, istaknula je kako su osvještavanje važnosti međusobne suradnje svih dionika, kojima HrUSKo moderira, ključni elementi zadovoljstva i potpune primjene SAP-ovih rješenja. Upravo je ove godine HrUSKo organizirao Forum zahvaljujući partnerima: SAP-u, Verso Altimi grupi, Atosu i mStartu.

You may also read!

Dinko Lucić predsjednik Uprave PBZ-a i Zlatko Dalić

Izbornik Dalić i dalje brend ambasador PBZ Grupe i Premium Visa kartica

Zlatko Dalić i PBZ Grupa vjerno jedni uz druge. Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić i predsjednik Uprave Privredne banke

Read More...
wallstreet

Na Wall Streetu novi rekordi, europski ulagači oprezniji

Na Wall Streetu je prošloga tjedna S&P 500 indeks dosegnuo rekordnu razinu, kao i Nasdaq, što se ponajviše zahvaljuje

Read More...
nafta

Cijene nafte iznad 83 dolara, u fokusu OPEC+

Cijene nafte porasle su u petak na međunarodnim tržištima iznad 83 dolara pod utjecajem špekulacija da će vodeći proizvođači

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design