Grupa Pivac isplaćuje bonus djelatnicima u proizvodnji, transportu i maloprodaji, a svi zaposlenici dobit će i uskrsnice

In Zaposlenost / plaće
Grupa Pivac

Svakodnevna opskrba naših kupaca svježim mesom i mesnim prerađevinama ne bi bila moguća bez vrijednog rada zaposlenika u Mesnoj industriji Braća Pivac, PPK karlovačkoj mesnoj industriji i Mesnoj industriji Vajda Čakovec. Uslijed izvanrednih okolnosti uzrokovanih pojavom koronavirusa u Hrvatskoj, naši djelatnici, posebice oni u proizvodnim pogonima, distribuciji i maloprodaji, svakodnevno poduzimaju iznimne napore kako bi osigurali kontinuitet proizvodnje i opskrbe trgovačkih lanaca, kao i naših vlastitih 270 maloprodajnih poslovnica diljem Hrvatske.

Bonusi i uskrsnice
“Koristimo priliku kako bismo još jednom zahvalili našim djelatnicima na izuzetnom trudu i radu, kao i dodatnim naporima koje ulažu u ovim trenucima, za koje se iskreno nadamo da će što prije biti iza nas. Zahvala se prije svega odnosi na radnike u odjelima proizvodnje, transporta i maloprodaje, koji ovih dana uistinu daju sve od sebe kako bi omogućili da naši proizvodi stignu na police trgovina i do stolova naših kupaca. U znak zahvalnosti onima koji u ovim teškim okolnostima daju najveći doprinos, donesena je odluka o dodjeli novčane nagrade koja će biti isplaćena na njihove račune zajedno s plaćom za ožujak. Hvala vam, vi ste naša snaga i najveća vrijednost”, poručuju iz Grupe Pivac.

Od ponedjeljka 30. ožujka u Grupi Pivac započinje i podjela uskrsnica, koju će dobiti svi zaposlenici. Uskrsnica će biti dodijeljena u obliku poklon bona u vrijednosti 200 kuna, koji će se moći iskoristiti u Pivac maloprodajama za nabavku svježeg i smrznutog mesa, mesnih prerađevina, sireva i mliječnog programa.

Zaštita djelatnika i kupaca
Uz kontinuitet proizvodnje i opskrbe, naš je trenutni prioritet zaštita djelatnika i kupaca te sprečavanje širenja COVID-19. Stoga se u svim proizvodnim pogonima i maloprodajama Grupe Pivac provode stroge preventivne mjere sukladno uputama Stožera za civilnu zaštitu Republike Hrvatske.

Svim djelatnicima osigurana je dodatna količina rukavica i maski, postavljeni su dodatni dispenzeri s dezinficijensima, svim osobama koje ulaze u krug tvornica i proizvodnih objekata provodi se beskontaktno mjerenje tjelesne temperature te se u cijelosti poštuju upute o međusobnoj udaljenosti svih koji sudjeluju u proizvodnom procesu i lancu opskrbe.

Kao i do sada, strogo se pridržavamo pravila sigurnosti proizvodnje i rukovanja hranom što možemo potvrditi i certifikatima ISO 9001, HACCP i IFS Food, a svi djelatnici obvezni su slijediti i dodatna pravila koja su uvedena u svrhu zaštite i prevencije, tako da su svi mesni proizvodi koji dolaze do naših kupaca potpuno sigurni i zdravstveno ispravni.

You may also read!

Tonći Glavina

Hotelski sektor ulazi u sljedeću sezonu s optimizmom, a za jačanje konkurentnosti ključno je potaknuti veća ulaganja u nove kapacitete koja osiguravaju veću dodanu vrijednost i održivost hrvatskog turizma

Hotelski sektor izuzetno je zadovoljan ostvarenim rezultatima ove turističke godine i visokom popunjenošću te optimistično gleda na sljedeću sezonu,

Read More...
Od izvora do mora 2024_Ranko Šuvar CROPIX_3

Obilježen završetak ovogodišnjeg izdanja projekta ‘Od izvora do mora’

Simboličnom sadnjom na lokaciji Turističko-edukativni centar Novo Čiče u Velikoj Gorici, obilježen je završetak ovogodišnjeg izdanja projekta Od izvora

Read More...
Svega oko 15 posto hrvatskih tvrtki izvozi, ali one zapošljavaju 51posto privatnog sektora

Svega oko 15 posto hrvatskih tvrtki izvozi, ali one zapošljavaju 51 posto privatnog sektora

U Hrvatskoj samo oko 15 posto poduzeća izvozi, a istovremeno ta baza poduzeća zapošljava više od polovice svih radnika

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design