Maistra: Mogućnost cjelogodišnjeg rada u vrhunskim hotelima

In Iz zemlje
Maistra: Mogućnost cjelogodišnjeg rada u vrhunskim hotelima

Uz plaću, Maistra organizira i plaća smještaj svim zaposlenicima kojima je isti potreban. Jednako tako, zaposlenici imaju pravo na dva topla obroka te naknadu za prijevoz na posao. Isplaćuju se dodaci na plaću, odnosno regres za godišnji odmor, božićnica, jubilarna nagrada i solidarna pomoć, uz brojne druge pogodnosti. Uz to, kompanija nudi odlične uvjete na tržištu rada, o čemu svjedoči činjenica da uskoro kreće s mjesečnom isplatom novčanih nagrada u neto iznosu
u vrijednosti od 1 000 kuna

Maistra Hospitality Group mijenja perspektivu hrvatskog turizma cjelogodišnjim radom svojih objekata, otvaranjem novih radnih mjesta i osiguravanjem poticajnih uvjeta svojim zaposlenicima. Jedan je od regionalnih i nacionalnih turističkih lidera, prije svega u luksuznom turizmu. Omogućava trajanje radnog odnosa tijekom cijele godine, sudjelovanje u programima usavršavanjima te mogućnost napredovanja kroz rad u najboljim objektima u regiji.

Maistra u svom portfelju ima sve veći broj objekata najviše kategorije, prije svega u Rovinju i Zagrebu, koji posluju tijekom cijele godine, što otvara nove mogućnosti zaposlenicima.

Zahvaljujući takvoj ponudi otvaraju se nova radna mjesta, pa Maistra već sada traži pojačanje u timu hrane i pića i poziva zainteresirane kandidate da se prijave za radna mjesta kuhara, kuhara specijalista, kuhara u fine dining restoranu te radnim mjestima servira, konobara, konobara specijalista, barmena, sommeliera i konobara u fine dining restoranu. Više od 120 potrebnih novih F&B zaposlenika, s radom može započeti odmah, odnosno već tijekom ožujka. Svi zainteresirani kandidati mogu se prijaviti na poveznici F&B BOOTCAMP (maistra.com).

Maistra stalno ulaže u osmišljavanje i provođenje vlastitog sustava edukacija za sve zaposlenike, od sezonaca do menadžmenta, u potpunosti prilagođenih vlastitim potrebama. Novi pak program Maistra F&B Bootcamp prilika je za nadogradnju stručnih F&B znanja čime se podiže kvaliteta rada u predsezoni.

Nizom masterclassova u ukupnom trajanju od tjedan dana na temu kuharstva, sommelierstva, barmenstva i pripreme cocktaila polaznici će imati priliku upoznati najviše standarde usluživanja. Maistra F&B Bootcamp vodi Maistrin chef Jeffrey Vella sa svojom timom odabranih stručnjaka. Najbolji polaznici će imati priliku raditi u Maistrinim vrhunskim hotelima kao što je primjerice Grand Park Hotel Rovinj. Dodatno, osigurana je i vrijedna nagrada – sudjelovanje na Weekend Food Festivalu, koji će se održati u svibnju u Rovinju, i prilika za učenje i druženje s najboljim svjetskim chefovima.

Podsjetimo, Maistra Hospitality Group trenutno zapošljava dvije tisuće zaposlenika, a započelo je i zapošljavanje sezonaca pa se u sljedećim mjesecima očekuje zapošljavanje gotovo dvije tisuće sezonskih zaposlenika. Nudi najbolje uvjete rada na tržištu, a unaprjeđenje materijalnih prava zaposlenika kontinuirani je proces. Uz plaću u skladu s kolektivnim ugovorom, Maistra organizira i plaća smještaj svim zaposlenicima kojima je isti potreban.

Jednako tako, zaposlenici imaju pravo na dva topla obroka te naknadu za prijevoz na posao. Isplaćuju se dodaci na plaću, odnosno regres za godišnji odmor, božićnica, jubilarna nagrada i solidarna pomoć, uz brojne druge pogodnosti Uz to, kompanija nudi odlične uvjete na tržištu rada, o čemu svjedoči činjenica da uskoro kreće s mjesečnom isplatom novčanih nagrada u neto iznosu u vrijednosti od 1 000 kuna.

Jedna od značajnih prednosti rada u objektu otvorenim cijele godine jest ujednačen raspored rada i organizacija fiksnog radnog vremena. Svi zainteresirani za zaposlenje u Maistra Hospitality Group svoje prijave mogu poslati na Maistra Posao – Natječaji i otvorena molba – Prijavite se!

You may also read!

Tonći Glavina

Hotelski sektor ulazi u sljedeću sezonu s optimizmom, a za jačanje konkurentnosti ključno je potaknuti veća ulaganja u nove kapacitete koja osiguravaju veću dodanu vrijednost i održivost hrvatskog turizma

Hotelski sektor izuzetno je zadovoljan ostvarenim rezultatima ove turističke godine i visokom popunjenošću te optimistično gleda na sljedeću sezonu,

Read More...
Od izvora do mora 2024_Ranko Šuvar CROPIX_3

Obilježen završetak ovogodišnjeg izdanja projekta ‘Od izvora do mora’

Simboličnom sadnjom na lokaciji Turističko-edukativni centar Novo Čiče u Velikoj Gorici, obilježen je završetak ovogodišnjeg izdanja projekta Od izvora

Read More...
Svega oko 15 posto hrvatskih tvrtki izvozi, ali one zapošljavaju 51posto privatnog sektora

Svega oko 15 posto hrvatskih tvrtki izvozi, ali one zapošljavaju 51 posto privatnog sektora

U Hrvatskoj samo oko 15 posto poduzeća izvozi, a istovremeno ta baza poduzeća zapošljava više od polovice svih radnika

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design