Amazon namjerava u Njemačkoj zaposliti pet tisuća radnika

In Vijesti iz svijeta
Amazon

Američka tvrtka za internetsku trgovinu Amazon izvijestila je u petak da ove godine namjerava u Njemačkoj zaposliti novih 5.000 radnika.

Time će ukupan broj Amazonovih zaposlenika u Njemačkoj porasti za više od 20 posto, na 28.000, objavila je kompanija iz ureda u Muenchenu. Amazon traži zaposlenike za distributivne centre i odjele za marketing, financije i istraživanja, navodi se u priopćenju.

Iz tvrtke nisu precizirali koliko točno radnika trebaju u svakom od tih odjela. Kompanija u Njemačkoj ima četiri istraživačka i razvojna centara, u Aachenu, Berlinu, Dresdenu i Tuebingenu.

Američki div internetske trgovine širi poslovanje diljem svijeta. Krajem prosinca 2020. globalno je zapošljavao gotovo 1,3 milijuna ljudi. (H)

You may also read!

marija-sculac

Digitalna transformacija i pametna rješenja za grad po mjeri čovjeka

Gradovi su iznimno važni pokretači ekonomskih aktivnosti, gospodarskog rasta i napretka, ali i jedna od najkritičnijih i najzahtjevnijih karika

Read More...
Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Zakonske izmjene: Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Izmjene regulative ekskluzivno predstavljene polaznicima ESG akademije HGK Direktiva o korporativnom izvještavanju o održivosti, tzv. CSRD Direktiva, je s 1.1.2024.

Read More...
Deloitte i HUP predstavili rezultate istraživanja o raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu

Deloitte i HUP predstavili rezultate istraživanja o raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu

Danas su u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca u sklopu Deloitteovog SheXO kluba predstavljeni rezultati 3. istraživanja „Raznolikost i inkluzivnost

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design