Barakude uz podršku Konzuma kreću u obranu svjetskog zlata

In Odnosi s javnošću
1-Ante Vukicevic, Ivica Tucak, Slavko Ledic, Perica Bukvic i Maro Jokovic vaterpolo

Izvršni direktor Hrvatskog vaterpolskog saveza Perica Bukić i izbornik Ivica Tucak danas su s hrvatskim vaterpolskim reprezentativcima Marom Jokovićem i Antom Vukičevićem posjetili Super Konzum Radnička te pozvali kupce da ih bodre na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Južnoj Koreji od 12. do 28. srpnja.

Pred njima je obrana zlata s prošlog Svjetskog prvenstva u Budimpešti, a dodatni test očekuje ih u Beogradu gdje će od 18. do 23. lipnja odmjeriti snage na Super finalu Svjetske lige, u skupini B s reprezentacijama Australije, Kazahstana i Srbije s ciljem plasmana na sljedeće Olimpijske igre u Tokiju. U spomenutim sportskim poduhvatima podržat će ih Konzum kroz nedavno sklopljeni ugovor o sponzorstvu.

„Suradnja s Hrvatskim vaterpolo savezom nastavak je naših kontinuiranih ulaganja i podržavanja razvoja hrvatskih klubova, reprezentacija i pojedinaca. Tijekom proteklih desetljeća pružali smo podršku ekipama i pojedincima u nogometu, košarci, tenisu, hokeju, veslanju, automobilizmu, jedriličarstvu i brojnim drugim sportovima te smo ponosno pratili sportaše na putu do veličanstvenih uspjeha. Vjerujem da će naši vaterpolisti obraniti titulu u Južnoj Koreji i u tome im želim puno uspjeha i sreće“, izjavio je Slavko Ledić, predsjednik Uprave Konzuma.

„Konzum je oduvijek bio sinonim za trgovinu dok je vaterpolo sinonim za sportsku izvrsnost. Poznato je da je hrvatska vaterpolska reprezentacija aktualan prvak svijeta dok je Konzum vodeći trgovački lanac u Hrvatskoj. Uvjereni smo da će naša zajednička sinergija biti na zadovoljstvo obiju strana te dati dodatni poticaj kroz koji će hrvatski vaterpolo nastaviti nizati sportske uspjehe kao što će i Konzum ostati vodeći na tržištu. Zahvaljujem Konzumu što nas je prepoznao kao partnera, a mi ćemo se potruditi opravdati to povjerenje, kako sa seniorskom muškom reprezentacijom, tako i kroz uspjehe mlađih selekcija te ženske vaterpolske reprezentacije“, nadovezao se Perica Bukić, izvršni direktor Hrvatskog vaterpolskog saveza.

U okviru ovog sponzorstva hrvatski vaterpolisti Luka Bajić, Ivan Buljubašić, Ivan Krapić, Ivan Marcelić, Lovre Miloš i Anđelo Šetka uključili su se i u predstavljanje Konzumove ponude Malih stvari za bezbrižno ljeto, asortimana proizvoda tipičnih za ljetno razdoblje i dostupnih ekskluzivno u Konzumu. Među njima su program Olea Sun, linija mlijeka i ulja za zaštitu kože odraslih i djece tijekom i nakon sunčanja te linija insekticida Zaz koja obuhvaća sprejeve, spirale i električne aparate za zaštitu od muha i komaraca. Tu je i posebna ledena poslastica za podizanje ljetnog raspoloženja – novi sladoledi Gelatissimo različitih neodoljivih okusa na štapiću, u kornetu ili obiteljskim pakiranjima.

Konzum je za sve kupce proizvoda Olea Sun, Zaz ili Gelatissimo pripremio i nagradnu igru u kojoj će sretnog dobitnika nagraditi putovanjem za dvije osobe u Južnu Koreju, koje uključuje smještaj, ulaznice za jednu utakmicu hrvatskih vaterpolista i džeparac. Nagradna igra traje od 13. do 30. lipnja, a u njoj mogu sudjelovati svi kupci bilo kojeg od navedenih proizvoda koji pošalju SMS poruku s ključnom riječi Konzum, brojem računa, imenom, prezimenom i adresom na broj 60221 ili ispune obrazac na stranici www.konzum.hr. Sve informacije o nagradnoj igri, kao i ime dobitnika koje će biti objavljeno nakon izvlačenja 2. srpnja, dostupne su na www.konzum.hr.

You may also read!

Nestlé

Nestlé financijski izvještaj za 2023. bilježi stabilan organski rast od 7,2%

Mark Schneider, izvršni direktor kompanije Nestlé, izjavio je: „Dosad nezabilježena inflacija, do koje je došlo u posljednje dvije godine,

Read More...
Zahvaljujući donaciji PBZ grupe, Centar za odgoj i obrazovanje Zajezda dobio novo dječje igralište

Zahvaljujući donaciji PBZ grupe, Centar za odgoj i obrazovanje Zajezda dobio novo dječje igralište

Centar za odgoj i obrazovanje Zajezda dobio je donaciju u iznosu od 29.012,50 eura kojom je izgradio i opremio

Read More...
King Harmony

King Harmony osvojio srebro u kategoriji Najinovativnijeg sladoleda, Ledo nagrađen i za najbolje tehničko rješenje

Na godišnjoj konferenciji Međunarodnog udruženja proizvođača sladoleda, King Harmony osvojio je srebro u kategoriji Najinovativnijeg sladoleda, a Ledo je

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design