Biam & Zavarivanje u znaku jubileja

In Sajmovi i izložbe
biam

NAJVEĆI INDUSTRIJSKI SAJMOVI NA ZAGREBAČKOM VELESAJMU
9. – 12. 4. 2024.

Okupljanje najeminentnijih izlagača iz sektora alatnih strojeva i najznačajnijih predstavnika iz djelatnosti zavarivanja, njih više od 340, iz Hrvatske i 28 zemalja svijeta.

Zagrebački velesajam je od 9. do 12. travnja 2024. domaćin najvećih industrijskih sajmova u proteklih deset godina. Potvrđuju to i brojke od 11.000 četvornih metara izložbene površine uz više od 340 izlagača iz Hrvatske i 28 zemalja svijeta. Riječ je o gospodarstvenicima i profesionalcima, najeminentnijim izlagačima iz sektora alatnih strojeva i najznačajnijim predstavnicima iz djelatnosti zavarivanja.

Sajmovi se održavaju u znaku jubileja – 30. međunarodnog sajma zavarivanja i antikorozivne zaštite ZAVARIVANJE. Međunarodni sajam alatnih strojeva i alata – BIAM imat će svoje 27. izdanje. Kontinuitet održavanja ovih specijaliziranih sajmova zasigurno je dao važan doprinos u kreiranju gospodarskog okvira i pridonio razvoju ove specijalizirane grane.

U četiri paviljona, tijekom četiri dana održavanja sajmova, predstavit će se najnovija dostignuća u svijetu industrije, razmjenjivati iskustva i informacije.

Sajam BIAM I ZAVARIVANJE

Posebnost ovogodišnjeg izdanja sajmova je Industrijski inkubator. Organiziran je po prvi put s ciljem stvaranja jedinstvenog mjesta na kojem će se prezentirati nove tehnologije, predstavljati poslovni subjekti i zanimanja, povezivati dionici, održavati B2B poslovni susreti te posebice promovirati fakulteti i srednje škole koji obrazuju za ovu vrstu zanimanja.

Sajmove prati bogat stručno popratni program. Izdvajamo aktivnosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u promociji „Mjera aktivne politike zapošljavanja 2024. s naglaskom na zelena – digitalna radna mjesta i zapošljavanje ranjivih skupina nezaposlenih osoba te programa vaučera za obrazovanje“.

Za vrijeme trajanja sajmova, među ostalim, održati će se i 26. Međunarodno savjetovanje o zaštiti materijala i industrijskom finišu „Kormat 2024.“, predavanje „Jačanje aditivne proizvodnje i privlačenje investicija na EU razini – Projekt optimization of production using 3D printing techniques“ te prezentacija „Brzi razvoj prototipa uz korištenje 3D tehnologije – primjeri dobre prakse“.

Ulaznice se mogu nabaviti online već danas na https://www.ulaznice.hr/web/regular/33634884

Pokrovitelj sajma BIAM je Lorsel Group a ZAVARIVANJA Elektroda Zagreb.

You may also read!

Jedna manje

Konzum nastavlja s kampanjom „Jedna manje“ čiji je cilj smanjenje plastičnog otpada

Konzumova kampanja „Jedna manje“, koja za cilj ima promociju korištenja višekratnih ekoloških torbi za kupnju i smanjenja plastičnog otpada

Read More...
šuma hrane komunlac

U Koprivnici posađena najveća šuma hrane u Hrvatskoj

Svjetska organizacija za zaštitu prirode WWF danas je u suradnji s Gradom Koprivnica i njihovim komunalnim poduzećem Komunalac posadila

Read More...
Predstavljena Hrok ESG platforma razvijena u suradnji s bankama

Predstavljena Hrok ESG platforma razvijena u suradnji s bankama

U Zagrebu je danas predstavljena ESG platforma koju je razvio Hrok u suradnji s vodećim bankama u Hrvatskoj. Na

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design