Ćiro Blažević i Virtualni ženski poduzetnički centar u suradnji

In Konferencije / savjetovanja
1-kongres poduzetnica 2018

Najbolji nogometni trener jugoistočne Europe promotor Kongresa poduzetnica jugoistočne Europe Zagreb, 08. 03. 2018.

Čovjek neizmjernog iskustva i sportskog ugleda, kojega zbog njegove trenerske virtuoznosti cijene mnogi kako u Hrvatskoj tako i izvan nje, naš proslavljeni trener Ćiro Blažević, u suradnji s voditeljicom Virtualnog ženskog poduzetničkog centra Sanelom Dropulić predstavio je Kongres poduzetnica jugoistočne Europe 2018, najveće okupljanje žena u biznisu u ovom dijelu Europe, koji će se po drugi puta održati u Zagrebu, 08. ožujka 2018. godine.

Iduće godine Zagreb će tako na Međunarodni dan žena drugu godinu za redom biti prijestolnica ženskog poduzetništva jugoistočne Europe, kojega će radi Kongresa posjetiti više od 600 žena koje svoju egzistenciju osiguravaju na realnom sektoru. U “službu” promocije ovog velikog događaja za žene u poduzetništvu, stavio se i Ćiro Blažević, počasni član Virtualnog ženskog poduzetničkog centra.

Okružen s pedesetak poduzetnica i članica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra, te poduzetnika i članova na druženju i prezentaciji u Zagrebu, Ćiro nije skrivao oduševljenje ovom sasvim novom ulogom u svom bogatom i sadržajnom životu.

– E neka sada netko vikne Ćiro pede…! Neka vide s koliko žena sada radim i uz koliko sam žena sada u poslu – komentirao je slavni trener svoju novu ulogu, svečano najavljujući početak priprema za Kongres poduzetnica 2018 godine uz voditeljicu centra Sanelu Dropulić.
Prezentacija Kongresa poduzetnica 2018 održana je u restoranu Asia na zagrebačkoj Novoj Vesi u vlasništvu poduzetnice i članice centra Tong Cheng, koja je ujedno ovim okupljanjem proslavila i 25 godina svog poslovanja u Hrvatskoj.

– Ćiro Blažević osoba je kojega poštuju u svim državama jugoistočne Europe, kako oni koji vole nogomet, tako i oni koji vole njegovu filozofiju. S druge strane Ćiro voli žene, posebice poduzetne, pa je ova simbioza između Virtualnog ženskog poduzetničkog centra i proslavljenog trenera došla sasvim prirodno te smo sretne što ga imamo u našem okružju kao velikog promotora aktivnosti žena u poduzetništvu i ambasadora dobre volje i međusobnog uvažavanja bez obzira na različitosti – kazala je Sanela Dropulić, voditeljica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra u uvodu predstavljanja Kongresa poduzetnica 2018. koji će se održati iduće godine u Zagrebu.

Snaga ženskog poduzetništva u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi zorno je iskazana i tijekom prvog Kongresa kojemu je Zagreb bio domaćin, a tradicija okupljanja žena u poduzetništvu nastavlja se i za iduću godinu pod dirigentskom palicom Virtualnog ženskog poduzetničkog centra.
Žensko je poduzetništvo postalo iznimno značajan zamašnjak gospodarstava jugoistočne Europe, a zanimljiva je činjenica da su hrvatske poduzetnice liderice u regiji po gospodarskim aktivnostima, projektima i obrazovanju.

Kongres poduzetnica 2018. organizira Virtualni ženski poduzetnički centar koji od svog osnutka (01. 01. 2016. g.) do danas okuplja 2.300 članica i 74 člana – poduzetnica i poduzetnika Hrvatske, s ciljem potaknuti na zajednički rad i suradnju žene u poduzetništvu radi rasta i razvoja gospodarstava čiji su konstruktivni dio.

You may also read!

Potpisan novi Kolektivni ugovor za graditeljstvo: povećane plaće u svim grupama složenosti

Potpisan novi Kolektivni ugovor za graditeljstvo: povećane plaće u svim grupama složenosti

Pregovarački timovi na čelu s gospodinom Mirkom Habijancem, predsjednikom HUP - Udruge poslodavaca graditeljstva (HUP-UPG), i gospođom Jasenkom Vukšić,

Read More...
Rimac Nevere

Prvi hrvatski kupac preuzeo isporuku Rimac Nevere

Cijenjeni neurokirurg dr. Branko Škovrlj koji živi u New Jerseyju postao je ponosni vlasnik hiperautomobila s hrvatskim potpisom. Rimac Nevera

Read More...
Aleksandra Grigić

Hrvatski duhani, dio BAT grupacije u novu proizvodnu sezonu idu s povećanjem proizvodnje duhana, interes proizvođača je velik

Nešto više od mjesec dana do kraja ugovaranja nove proizvodne sezone, Hrvatski duhani, dio BAT grupe, imaju ugovoreno 16

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design