Dodijeljene Plakete Zlatna kuna najuspješnijim tvrtkama s područja HGK Komore Zagreb

In Tvrtke i tržišta
Dodijeljene Plakete Zlatna kuna najuspješnijim tvrtkama s područja HGK

Na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća Komore Zagreb koja je održana 14. prosinca dodijeljene su Plakete Zlatna kuna najuspješnijim velikim, srednjim i malim trgovačkim društvima s područja Grada Zagreba i Zagrebačke županije za ostvarene poslovne rezultate u prethodnoj godini.

Kako je naglasio predsjednik HGK Komore Zagreb Zlatan Fröhlich, “Ovogodišnji dobitnici su pokazali izuzetne poslovne rezultate u primjeni novih tehnologija i investicija, izvoznim postignućima, zapošljavanju i inovativnosti a to je tim važnije jer poslovanje u uvjetima ekonomske krize s kojom smo godinama suočeni, zahtjeva vrhunske menadžerske sposobnosti upravljanja poslovnim procesima i usmjeravanja razvoja gospodarskih subjekata“.

Plaketom Zlatna kuna u kategoriji velikih trgovačkih društava nagrađeni su KRAŠ d.d. i FEROIMPEX AUTOMOBILSKA TEHNIKA d.o.o. u kategoriji srednje velikih trgovačkih društava najboljima su proglašeni SPAN d.o.o. i MM MESNA INDUSTRIJA d.o.o., dok su u kategoriji malih trgovačkih društava nagrađeni TISKARA REPRINT d.o.o. i IVANIĆPLAST d.o.o. za 110 godina kontinuiranog uspješnog djelovanja.

Posebno priznanje Komore Zagreb je dobio HAK Hrvatski autoklub, koji okuplja preko 200.000 članova na području Republike Hrvatske. U ime nagrađenih na dodijeljenim priznanjima je zahvalio Damir Bulić, predsjednik Uprave Kraš d.d.

You may also read!

wall

Svjetske burze skočile na rekordne razine

Na najvećim svjetskim burzama prošloga su tjedna indeksi dosegnuli rekordne razine, što se ponajviše zahvaljuje snažnom rastu cijena dionica

Read More...
Kako procjeniti i upravljati psihosocijalnim rizicima na radu

Kako procjeniti i upravljati psihosocijalnim rizicima na radu?

U organizaciji ZIRS Učilišta – ustanove za obrazovanje odraslih i Znanstveno-stručnog časopisa „Sigurnost“, u Zagrebu će se 28. ožujka

Read More...
Habijan

Ministar Habijan najavio smanjenje parafiskalnih nameta

Ministar gospodarstva i održivog razvoja Damir Habijan u petak je u Krapini ponovio kako će se u sklopu novog

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design