Game Changer Konferencija postavila Zagreb kao središte tehnološke transformacije

In Konferencije / savjetovanja
Game Changer_3

Game Changer, projekt koji će Hrvatsku i Zagreb staviti na europsku kartu digitalnih destinacija, još jednom je pokazao da na ovom području postoji dovoljno znanja za odgovor na pitanje – u kojem se smjeru kreće svijet u kojem živimo.

U zagrebačkom Z Centru, 12. listopada, održana je druga po redu Game Changer konferencija s više od 100 govornika. Svojim jedinstvenim konceptom Game Changer pokazao je goleme mogućnosti povezivanja gaming industrije i WEB3, s poljima e-trgovine, kibernetičke sigurnosti, umjetne inteligencije i marketinga. Više od 1.100 posjetitelja imalo je priliku izravno od nositelja digitalne transformacije dobiti najnovije informacije o trendovima, ali i inspiraciju za oblikovanje i usmjeravanje vlastite karijere i poslovanja. Uvod u konferenciju je obilježila networking večera koju je organizirao superklaster Odlučan 3 u suradnji s USAID, gdje su blockchain eksperti iz regije imali priliku predstaviti svoj rad. Posjetitelji su se mogli povezati u velikoj Investor lounge zoni, testirati proizvode partner u Expo zoni i uživati u cjelodnevnoj ugodnoj atmosferi DJ seta, sve to zaokruženo s Change the beat party zabavom.

Ovogodišnje izdanje Game Changer 2.0 karakteriziraju 3 riječi: primjenjivo, novo i korisno, no i činjenica da je broj panelistica povećan sa 17 % na čak 34%. Iako je u svijetu u ovoj industriji zaposleno 27 % ženske populacije, trendovi rasta i popularizacije zanimanja u ovoj domicilno muškoj industriji odrazili su se i na sudionice konferencije. Uz: Davora Bruketu, Sandra Mura, Roberta Barcellana, Gordana Giričeka, Mislava Combaja, Vlahu Hrdala, Jovana Tišmu, Dražena Lučića, Tina Šarića, Vedrana Vukmana, Stipu Plejića, Aleksandra Gavrilovića te mnogih drugih, pozicije govornika na konferenciji zato su zauzele i brojne uspješne žene, koje karijere grade u Hrvatskoj, ali i izvan granica. Hajdi Ćenan, Ida Pandur, Ivanka Mabić Gagić, dr. Vanja Ljevar, Martina Silov, Belma Gutlić, Marijana Šarolić Robić, sestre iza dizajnerskog dvojca Boudoir, ali i cijeli niz ostalih panelista koji su podijelili svoja bogata znanja i iskustva, a kroz teme su ih vodili voditelji dvorana Sanda Mamić, Dino Oreški, Duje Stojak, Tomislav Pancirov te Nika Matičić koja je vodila dvoranu u kojoj su se predstavljali start up-ovi a pobjednu je odnio tim NATIVE TEAMS Timotheja Jukića. Stručni žiri činili su Reno Budić, Ivona Atanasov Bandić, Katarina Ćosić, Bernard Ivezić, Dario Marčac, Filip Duvnjak i Ivan Ormuž.

“Još uvijek smo puni dojmova i ponosni na sve sto smo postigli sto pokazuje i veliki odaziv posjetitelja koji su kući otišli puni pozitivne. Ponovno smo dokazali da povezivanje tehnoloških kompanija i približavanje tech tema s mainstream kompanijama iz Hrvatske i regije kao odličan recept za uspjeh. Veseli nas činjenica da su posjetitelji saznali nešto novo, korisno, primjenjivo i povezali s novom zajednicom. Jako nas veseli iduće izdanje 3.0 za koje već kreću pripreme”, izjavio je organizator Matija Vučković.

„Spajamo industrije, činimo razumljivim i svakodnevno primjenjivim u poslovanju i edukaciji teme koje su počela novoga smjera i razvoja mnogih industrija. Uz snažan networking, dajemo mnoge korisne informacije kao i inspiracije za nove projekte i snažan razvoj i napredak.“, istaknula je jedna od partnera projekta Iva Leko.

Kao poseban doživljaj uz Expo zonu i kompletan sadržaj, tu je bila i experience zona novog HR wellbeing projekta GROWE! premijerno predstavljen na ovogodišnjoj konferenciji koju je osmislila Izabela Vrtar u sklopu platforme Game Changer.

Bogati tematski sadržaj Expo zone pružili su i Hanza media, Samsung, Coca-Cola, Addiko bank, Europska komisija, Crowe, Nestle, De’Longhi, Philips, Podravka, RIT, Schneider electrics, Herbalife, LAQO, Revuto, ApisIT, PPD Global, Hrvatska lutrija HGSpot, Papar i Miva.

You may also read!

U Zagrebu je otvorena Moneterra – Muzej novca Hrvatske narodne banke

U Zagrebu je otvorena Moneterra – Muzej novca Hrvatske narodne banke

Na zagrebačkom Europskom trgu otvorena je Moneterra – Muzej novca Hrvatske narodne banke , a koordinaciju projekta je, među

Read More...
Podravka odabrana kao preferirani kupac Belja, Vupika i PIK-a Vinkovci

Podravka odabrana kao preferirani kupac Belja, Vupika i PIK-a Vinkovci

Podravka je pozvana u finalizaciju pregovora o kupnji poljoprivrednih kompanija Fortenova grupe kao preferirani partner. Sukladno tome, Podravka i

Read More...
Fortenova grupa

Fortenova grupa Podravku izabrala kao strateškog partnera za pregovaranje uvjeta kupoprodaje Poslovnog područja poljoprivreda

Nakon procjene obvezujućih ponuda koje su pristigle tijekom ispitivanja interesa u procesu prodaje društava Poslovnog područja poljoprivreda, Fortenova grupa

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design