Geberit je dobitnik četiri priznanja na iF DESIGN AWARD 2021

In Promocije / novi proizvodi
Geberit

Četiri Geberit proizvoda dobila su nagrade žirija na međunarodno poznatoj dodjeli nagrada za dizajn – iF DESIGN AWARD 2021. Posebno se ističe Geberit ONE elementa s ogledalom.

Geberit ONE element s ogledalom s četiri različita ugođaja rasvjete bio je samo jedan od proizvoda koji je impresionirao žiri na iF DESIGN AWARD 2021.

Geberit ONE element s ogledalom s integriranom funkcijom ComfortLight oduševio je žiri na iF DESIGN AWARD 2021. Posebnu pohvalu dobio je koncept rasvjete na ogledalu, koja nudi savršeno prilagođenu rasvjetu za svako doba dana. Osvjetljenjem se upravlja intuitivno, a dizajnirano je tako da savršeno osvjetljava odraz u ogledalu i prostor umivaonika s četiri izvora svjetlosti integrirana u element. Osvjetljavajući prostor umivaonika sa slavinom, Geberit ONE prostoru daje živopisan i veći izgled.

Osim Geberit ONE elementa s ogledalom, nagradu je dobila minimalistički dizajnirana tuš kada Geberit Olona, kupaonska linija Geberit iCon te Geberit ONE umivaonik s bazom za umivaonik.

You may also read!

Predstavnici PBZ-a i Yellow Submarinea

PBZ i Intesa Sanpaolo Grupa uspješno pokrenuli inicijativu mini obveznica s društvom Yellow Submarine

Privredna banka Zagreb (PBZ), dio Sektora inozemnih banaka supsidijara (ISBD) Intesa Sanpaolo Grupe, uspješno je nastupila kao jedini agent

Read More...
marija-sculac

Digitalna transformacija i pametna rješenja za grad po mjeri čovjeka

Gradovi su iznimno važni pokretači ekonomskih aktivnosti, gospodarskog rasta i napretka, ali i jedna od najkritičnijih i najzahtjevnijih karika

Read More...
Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Zakonske izmjene: Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Izmjene regulative ekskluzivno predstavljene polaznicima ESG akademije HGK Direktiva o korporativnom izvještavanju o održivosti, tzv. CSRD Direktiva, je s 1.1.2024.

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design