GROHE na Svjetskom festivalu arhitekture 2016.

In DOP
grohe

Vodeći svjetski proizvođač prvoklasnih sanitarnih instalacija i generalni sponzor festivala predstavio glavnu nagradu kao i najnovije kolekcije.

To je najveći skup međunarodne arhitektonske zajednice i najveće arhitektonsko natjecanje na svijetu: Dobitak nagrade na Svjetskom festivalu arhitekture (WAF) smatra se izvrsnim poticajem karijere na međunarodnom polju arhitekture.

GROHE kao generalni sponzor ovogodišnjeg Svjetskog festivala arhitekture s ponosom podržava ovaj važan događaj devetu godinu zaredom te će uručiti glavnu nagradu za „Građevinu godine”. U tvrtki su osobito sretni što GROHE sponzorira dva nominirana projekta: U kategoriji Dovršenih stambenih zgrada stambena zgrada “Living Levels” koju je projektirao nps tchoban voss na rijeci Spree. I Grand Tower Frankfurt koju je projektirao Magnus Kaminiarz & Cie, u kategoriji Rezidencijalni projekti budućnosti.

GROHE je najbolji svjetski proizvođač prvoklasne sanitarne opreme s prirodno jakim vezama sa svjetskom arhitektonskom i dizajnerskom zajednicom. Proizvodi ujedinjuju nagrađivani dizajn i najsofisticiranije tehnologije s najkvalitetnijim materijalima. Mnogi vodeći developeri i GROHE partneri pridružit će se na ovom godišnjem spektaklu arhitekture i uživati u druženju s istaknutim stručnjacima iz branše.

grohe sponzorNa popularnoj lokaciji u berlinskoj Areni GROHE će također predstaviti svoje najnovije kolekcije i inovacije, koje predstavljaju novu razinu u dizajnu kupaonica. Bit će predstavljene uzbudljive nove varijacije GROHE ESSENCE, pa je to prilika da se iz prve ruke dobije dojam o Sensiji, luksuznoj seriji tuševa kao i o asortimanu rješenja za filtriranje vode naziva GROHE Blue® Home i GROHE Red koja vodu iz slavine pretvaraju u svježu ili kipuću vodu. Dopredsjednik odjela za dizajn tvrtke GROHE Michael Seum predstavit će proizvode.

Posjetitelji također mogu pokupiti novi GROHE časopis prepun zanimljivih članaka o arhitekturi, dizajnu interijera, luksuznim putovanjima i vodi. Upoznajte se s jednim od najuzbudljivijih stambenih projekata u Njemačkoj. Saznajte kako GROHE pomaže da pustinja na Srednjem istoku procvjeta radeći na projektima zaštite vode. I saznajte kako ronilac na dah igra ulogu dadilje kitovima i uči svijet o vodi.

Kao i prethodnih godina, GROHE je sponzor Nagrade za najbolju zgradu godine. Nagradu će pobjedničkoj praksi uručiti glavni izvršni direktor tvrtke GROHE Michael Rauterkus. GROHE također sponzorira nagrade za kategorije Hotel i slobodno vrijeme, Stambene i Rezidencijalne zgrade.

O tvrtki GROHE
GROHE je vodeći svjetski dobavljač sanitarnih instalacija i globalna robna marka, usmjeren na plasiranje inovativnih proizvoda za isporuku vode. GROHE desetljećima predano radi na vrijednostima robne marke u pogledu tehnologije, kvalitete, dizajna i održivosti. A sve to odražava ustrajnost tvrtke GROHE u stvaranju izvanrednih iskustava i pružanju „Pure Freude an Wasser”.

Zahvaljujući aktivnostima projektiranja, inoviranja i osmišljavanja dizajna koje se u potpunosti odvijaju u Njemačkoj, GROHE proizvodi nose oznaku kvalitete „Made in Germany”, čime se u konačnici jača povjerenje kupaca u tu robnu marku. Sva postrojenja u GROHE proizvodnoj mreži koriste se visokopreciznim proizvodnim inženjeringom prilikom osiguranja sukladnosti s dosljedno visokim GROHE standardima.

Na taj način GROHE osigurava da njegovi proizvodi budu dostojni beskompromisnih zahtjeva u pogledu izrade i funkcionalnosti. Samo u zadnjih deset godina uspjeh tvrtke GROHE dobio je potvrdu u više od 240 nagrada za dizajn i inovaciju te je tvrtka postala jednom od tri „Najodrživije kompanije u Njemačkoj za 2015.” Brojni eksponirani projekti diljem svijeta opremljeni su GROHE proizvodima, što govori u prilog tomu da arhitekti, dizajneri i razvojni inženjeri preferiraju tu robnu marku.

Godine 2014. GROHE je postao dio međunarodnog portfelja robnih marki grupacije LIXIL. GROHE ima koristi od aktivnog prijenosa znanja u grupaciji i prilici da otvori nove proizvodne segmente te da brže i učinkovitije dođe do inovacija. LIXIL je svjetski predvodnik tržišta na području sanitarne opreme kao i vodeći japanski dobavljač građevinskih materijala, proizvoda i usluga za stambene potrebe.

You may also read!

Potpisan novi Kolektivni ugovor za graditeljstvo: povećane plaće u svim grupama složenosti

Potpisan novi Kolektivni ugovor za graditeljstvo: povećane plaće u svim grupama složenosti

Pregovarački timovi na čelu s gospodinom Mirkom Habijancem, predsjednikom HUP - Udruge poslodavaca graditeljstva (HUP-UPG), i gospođom Jasenkom Vukšić,

Read More...
Rimac Nevere

Prvi hrvatski kupac preuzeo isporuku Rimac Nevere

Cijenjeni neurokirurg dr. Branko Škovrlj koji živi u New Jerseyju postao je ponosni vlasnik hiperautomobila s hrvatskim potpisom. Rimac Nevera

Read More...
Aleksandra Grigić

Hrvatski duhani, dio BAT grupacije u novu proizvodnu sezonu idu s povećanjem proizvodnje duhana, interes proizvođača je velik

Nešto više od mjesec dana do kraja ugovaranja nove proizvodne sezone, Hrvatski duhani, dio BAT grupe, imaju ugovoreno 16

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design